Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

GEO-DISASTER (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Asylum-ικο σεναριογράφο/σκηνοθέτη Thunder Levin ( MUTANT VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD , AMERICAN BATTLESHIP , ATLANTIC RIM , THE SHARKNADO SAGA , MEGALODON ) .
Η βιντεοταινία είναι άλλη μια ξεδιάντροπη προσπάθεια της Asylum να εκμεταλευτεί την κυκλοφορία του GEOSTORM (2017) , μερικές μέρες πριν την προβολή της στους κινηματογράφους (το GEO-DISASTER βγήκε 3 Οκτώβρη ενώ το GEOSTORM στις 20) .
Σκοτεινή ύλη με μορφή ημιδιάφανης μπάλας φτάνει στη γη από το διάστημα και την διαπερνά από άκρη σε άκρη . Η ψηφιακή τρύπα που δημιουργείται στον πλανήτη προκαλεί ταυτόχρονες βιβλικές καταστροφές : Την έκρηξη ενός σούπερ-ηφαιστείου , έναν μεγάλης ισχύς σεισμό και έναν μαζικό ανεμοστρόβιλο (χωρίς καρχαρίες) οι οποίοι χτυπούν αλύπητα μόνο την ευρύτερη περιοχή του Los Angeles - στο υπερ-ραδιοτηλεσκόπιο που βρίσκεται στο Arecibo του Puerto Rico απλά αλλάζουν μπλούζες από το άγχος και κάνουν πως κουνιούνται από τον σεισμό .
Η οικογένεια του Matt Mason ( Matthew Pohlkamp - EVIL NANNY , ALIEN SIEGE ) βρίσκεται διασκορπισμένη στο Los Angeles και τα μέλη της θα πρέπει να επιβιώσουν των πολλαπλών ψηφιακών απειλών για να ξαναβρεθούν και να γίνουν αληθινή οικογένεια .
Ο Matt βρίσκεται σε κοντινό βουνό μαζί με τον επαναστάτη έφηβο γιο του , Rick , ο οποίος δεν δέχεται την διάφορα ηλικίας του πατέρα του με την μητριά του .
Την ίδια στιγμή πίσω στη πόλη η εν λόγω μητριά και καθηγήτρια Judo (εκεί γνωρίστηκε με τον χήρο Matt) Johanna ( Natalie Pelletier - casting girl σε ένα επισόδειο του MAD MEN ) είναι στο διαμέρισμα μαζί με τις δύο κόρες του και ελέγχει τα νεύρα της προσπαθόντας να αντιμετωπίσει τόσο τα μούτρα που της κάνει η μεγαλύτερη κόρη όσο και τον κόσμο που καταστρέφεται γύρω τους .
Η κίνηση στους δρόμους είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτε , αφού τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν κανονικά μπροστά από την κάμερα (από και πρός το τεράστιο τσουνάμι που βρίσκεται μια ανάσα μακριά) στις σκηνές δράσης .
Τουλάχιστον η ολική καταστροφή κατάφερε να ενώσει μια οικογένεια , να πνίξει χιλιάδες άλλες και να αφαιρέσει λεπτά από τις ζωές όσων παραμένουν θεατές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.