Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

BRIGHTBURN (2019)


Γραμμένο από τα ξαδέλφια του James Gunn ( TROMEO & JULIET , SUPER , GUARDIANS OF THE GALAXY ) Brian & Mark Gunn ( BRING IT ON: AGAIN , JOURNEY 2&3 ) και σκηνοθετημένο με slasher αισθητική από τον David Yarovesky ( THE HIVE ) .
10 χρόνια πριν :
Οι Breyers προσπαθούν να κάνουν παιδί όταν η ρομαντική τελετουργία διακόπτεται από μετεωρίτη που πέφτει κοντά στο σπίτι τους κάπου στο επαρχιακό Brightburn του Kansas .
Οι προσευχές του ζεύγους εισακούστηκαν από κάποια ανώτερη δύναμη του σύμπαντος και τους ήρθε ουρανοκατέβατο ένα αρσενικό μωρό μέσα σε ένα μίνι διαστημόπλοιο ...
Μόλις ο μικρός Brandon ( Jackson A. Dunn - AVENGERS: ENDGAME ) κλείσει τα 12 , το αγνώστου προελεύσεως αντικείμενο που τον έφερε σε αυτόν τον πλανήτη επικοινωνεί μαζί του δίνοντάς του υπερφυσικές ικανότητες και σκατένια συμπεριφορά εξωγήινου έφηβου stalker . Σταδιακά μεταφράζει το μήνυμα της άγνωστης γλώσσας που ακούει συνέχεια μέσα στο κεφάλι του το οποίο είναι "Κατέκτησε τον Κόσμο" . Ταυτόχρονα σχεδιάζει στολή και λογότυπο του εαυτού του το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή γνωστό στον κόσμο για τους λάθους λόγους .
O Brandon προσπαθεί να ανταποκριθεί στις άγνωστες ορέξεις που κατακλύζουν το κορμί και το μυαλό του αλλά καταφέρνει μόνο να κάνει τα πράγματα χειρότερα αφού μη μπορώντας να ελέγξει τις δυνάμεις του καταλήγει υπεράνθρωπος μανιακός με τάση στο ακραίο έγκλημα - με κανέναν να μπορεί να του επιβάλει το σωστό . Κάτι το οποίο δεν φαίνεται να τον ενοχλεί αφού οι δυνάμεις του τον έχουν κάνει κάτι ανώτερο από τα ζώα που κυκλοφορούν γύρω του .
Κανείς δεν είναι ασφαλής , ειδικά όσοι έρχονται αντιμέτωποι με τα θέλω του αδίστακτου έφηβου , σε μια αλληγορία ορμονών και πλανητικής κατάκτησης που αντί της δημιουργίας του γνωστού κομιξικού αγαθού προστάτη από το διάστημα , φτιάχνει ένας σαδιστή χωρίς τύψεις που δεν διστάζει να πολτοποιήσει το οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο του .
O David Denman ( ANGEL , WHEN A STRANGER CALLS , SHUTTER , THE OFFICE , 13 HOURS ) είναι ο μπαμπάς-αρκούδος Kyle Breyer . Σε μια στιγμή Φροϋδικής αυθαιρεσίας ο μικρός Brandon του λιώνει τα μάτια και το κεφάλι . Επειδή μπορεί .
H Elizabeth Banks ( SPIDERMAN TRILOGY , SLITHER , THE HANGER GAMES SAGA , MAGIC MIKE XXL , POWER RANGERS ) είναι η ροκ-μαμά Tori . Αντί να της φερθεί ανάλογα , ο μικρός θησαυρός της όταν εκείνη προσπαθεί να τον καρφώσει με το μοναδικό αντικείμενο που μπορεί να τον πληγώσει (ένα κομμάτι από την κάψουλα) , την περνάει μέσα από την σκεπή της αποθήκης του κτήματος και στην συνέχεια την αφήνει αιμόφυρτη να πέσει από ύψος 3 χιλιάδων ποδιών .
Η συνέχεια είναι η αρχή της internetικής μυθολογίας/συνομοσιολογίας ενός φανταστικού πλάσματος που προκαλεί καταστροφές (είναι νωρίς ακόμα για να κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στον πλανήτη άλλωστε) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.