Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

PIRANHA SHARKS (2014)


Γραμμένο από τους παραγωγούς/ειδικούς εφετζήδες Barney ( TROPIC THUNDER , TEEN WOLF , GRIMM ) και Mark Burman ( SPECIAL OPS: DELTA FORCE , BROTHERHOOD OF BLOOD , VOODOO POSSESSION ) .
Σκηνοθετημένο από τον παραγωγό/σκηνοθέτη της Asylum , Leigh Scott ( FRANKENSTEIN REBORN , TRANSMORPHERS , FLU BIRD HORROR ) .
Γνωστό και ως JURASSIC PIRANHA .
Κυκλοφόρησε σε dvd στην Μεγάλη Βρετανία το 2016 και στην Αμερική το 2018 .
Γενετικά τροποποιημένοι λευκοί καρχαρίες οι οποίοι (αρχικά) έχουν υποατομικό μέγεθος εξελίσσονται σε sea-monkeys και στην συνέχεια αναβαθμίζονται σε μέγεθος πιράνχα ώστε να εμπλουτίσουν τα εξωτικά ενυδρεία του λαϊκού νοικοκυριού σε μια προσπάθεια να τονωθεί η χριστουγεννιάτικη αγορά . Απογοητευμένοι καταναλωτές μετά από δεκάδες περιστατικά επιθέσεων πετάνε το σκάρτο προϊόν στην τουαλέτα με αποτέλεσμα τα μίνι γενετικά φρικιά να καταλήξουν στο σύστημα άρδευσης της Νέας Υορκης προκαλώντας έτσι συναγερμό στις αρχές και πανικό στον Πρόεδρο της Αμερικής ο οποίος θέλει να ρίξει πυρηνικά για να περιορίσει την απειλή .
Οι μεσάζοντες της εταιρίας που είχαν την φαεινή ιδέα να εμπορευματοποιήσουν ένα φυσικό όπλο αναμιγνύοντας το dna των δύο θανάσιμων κυνηγών του αλμυρού και του γλυκού νερού νίπτουν τας χείρας τους πηγαίνοντας διακοπές σε τροπικό νησί , οπότε αναλαμβάνουν δράση 3 τοπικοί γκαφατζήδες απολυμαντές πριν η Αμερικάνικη Κυβέρνηση απολυμάνει μια και καλή το Manhattan .
Ο Kevin Sorbo ( HERCULES: THE LEGENDARY JOURNEYS , ANDROMEDA ) είναι ο μοναδικός αναγνωρίσιμος ηθοποιός μέσα στο καστ θαμώνων νυχτερινού κέντρου .
Εμφανίζεται για μερικά λεπτά ως Δήμαρχος Scott Burman . Συνήθως είναι στο γραφείο του με κατεβασμένα παντελόνια και κάνει τον διεφθαρμένο πολιτικό φαρσοκωμωδίας . Δεν ανακατεύεται στην δράση εξουδετέρωσης των ψηφιακών μίνι καρχαριών (που πλέον μπορούν και να πετούν και να αναπνεύσουν αέρα) πέρα από όσο του επιτρέπει το καλαμπούρι της ολιγόλεπτης ερμηνείας του .
Η καταπληκτική Ιαπωνική έκδοση του dvd προκαλεί δέος , τα 73 λεπτά της ταινίας ναυτία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.