Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES (2014)

Γραμμένο 30 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση των έφηβων μεταλλαγμένων νίντζα χελώνων (και 20κάτι μετά τις τρεις πρώτες live action ταινίες και το χριστουγεννιάτικο cd) με συντονισμένη εφηβική εξυπνάδα από τους 40ρηδες παραγωγούς/σεναριογράφους Josh Appelbaum & Andre Nemec ( LIFE ON MARS , MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL , ZOO , STAR CROSSED , KNIGHTFALL , G.I.JOE: EVER VIGILANT , EVERLY HILLS COP 4 ) και Evan Daugherty ( SNOWHITE AND THE HUNTSMAN , DIVERGENT , TOMB RAIDER ) .
Σκηνοθετημένο με αναμενόμενη blockbuster προδιάθεση οικονομικού διθυράμβου από τον Jonathan Liebesman ( DARKNESS FALLS , THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE BEGINNING , THE BATTLE OF L.A. , WRATH OF THE TITANS ) .
O Michael Bay κάθεται στην καρέκλα του παραγωγού χωρίς να ανατιναχτεί .
Η Megan Fox ( JENNIFER'S BODY , TRANSFORMERS 1&2 μέχρι που αποκάλεσε Hitler τον Michael Bay , JONAH HEX , THE DICTATOR ) είναι η μαχητική δημοσιογράφος/μοντέλο , April O'Neil . Ο πατέρας της ήταν ηθικός γενετιστής ο οποίος μαζί με τον πλούσιο φιλάνθρωπο/τρομοκράτη Eric Sacks προσπαθούσε να δημιουργήσει έναν ορό/αντίδοτο που θα βοηθούσε τους κατοίκους της Νέας Υόρκης σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με αέρια (δεν ξέρω γιατί αλλά η φράση "ο θεός είναι μεγάλος" στα αραβικά μου έρχεται στο νου) .
O Will Arnett ( η φωνή του Batman στις Lego ταινίες ) είναι ο κάμεραμαν της April , Vern Fenwick . Κρυφά ερωτευμένος μαζί της , λειτουργεί περισσότερο ως γοητευτική κωμική ανακούφιση του εργένη της διπλανής πόρτας .
Οι ηθοποιοί που φοράνε τις χελώνες είναι λευκοί αλλά ο εφηβισμός καταλήγει σε ραπισμούς μαύρης γειτονιάς για περισσότερη ταύτιση με την καθομιλουμένη της νεολαίας (ακριβώς όπως τα έφηβα ρομπότ στο Transformers , οι νέοι μιλούν το ίδιο σε κάθε πλανήτη) .
Ο Johnny "Jackass" Knoxville είναι η φωνή του Leonardo .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Tohoru Masamune ( THE EVENT , INCEPTION , AGENTS OF S.H.I.E.L.D. ) είναι το σώμα του "Σχίστη" - ή μάλλον είναι η μορφή του σώματος που μπαίνει μέσα στη super predator mecha πανοπλία του ψαλιδοχέρη . Η "Πατρία του Ποδαριού" τρομοκρατεί τους κατοίκους της Νέας Υόρκης υπό τις διαταγές του .
Ο William Fichtner ( ARMAGEDDON , BLACK HAWK DOWN , ULTRAVIOLET , INVASION , PRISON BREAK , INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE ) είναι ο εμετικά πλούσιος γενετιστής Eric Sacks . Μεγάλωσε στην Ιαπωνία υπό τις φεουδαρχικές φτερούγες του δαίμονα σαμουράι Σχίστη και κατέληξε δισεκατομμυριούχος τρομοκράτης (ο πατέρας του είχε πεθάνει στο Βιετνάμ , οπότε ο μικρός Eric δεν είχε άλλη πατρική φιγούρα πέρα από τον σαδιστή παλαβό) . Η γενετική του έρευνα πάνω στο dna χελωνών και ενός αρουραίου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι μεταλλαγμένοι κυνηγοί του εγκλήματος και κατά συνέπεια τιμωροί του .
Ήθελε να κρατήσει όμηρο την Νέα Υόρκη ολοκληρώνοντας το αποκαλυπτικό του όραμα που καταλάβαινε μόνο ο ίδιος (λύτρα δεν ήθελε , ήταν ήδη σούπερ πλούσιος) , αλλά δεν τα κατάφερε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.