Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

THE CONSEQUENCE (2017)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο στα αντάρτικα πρότυπα του όχι και τόσο μηδενικού προϋπολογισμού των 90 χιλιάδων ευρώ από τον CHRZU ( Christer Lindstrom - NIGHTSATAN AND THE LOOPS OF DOOM ) .
Η "Συνέπεια" είναι η άμμεση συνέχεια του "Συμβολαίου" με την μορφή ντοκιμαντέρ μετα-αλήθειας .
Η Carlotta Moore ( CHRZU ) δεν μπορεί να διαχειριστεί τις επιπτώσεις της ξαφνικής της φήμης και προσπαθώντας να ξεφύγει από αχόρταγους παπαράτσι χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό ισσοροπιστή πλάστη/προπ από την πρώτη ταινία καταλήγει μέσα σε ένα δάσος . Εκεί ξεκινάει η πτώση της όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο , ή καλύτερα μάσκα με μάσκα με τη wraith σατανική οντότητα του καταναλωτισμού που θυμίζει κάτι μεταξύ darth-vader,easter-bunny και mickey mouse .
Ξυπνάει μπροστά σε έναν άξεστο γυμνό νέγρο (με κοντινό στην μικρή ψωλή για να σπάσουν τα στερεότυπα) και προσευχόμενη στο Λευκό Προνόμιο της φυλής εμφανίζεται το Άγιο Πνεύμα με την μορφή παχουλού σεντονοφόρου της Ku-Klux-Klan .
Την σώζει σκοτώνοντας το άνοο κτήνος αλλά η ιστορία της dragqueen περσόνας δεν τελειώνει εδώ .
Η συνέχεια/ολοκλήρωση του θείου δράματος THE CONGREGATION έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Night Visions Maximum Halloween 2018 στο Ελσίνκι με την Carlotta πιο αποφασισμένη από ποτέ να τιμωρήσει όλους τους υποκριτές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.