Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

THE CONTRACT (2015)

 Γραμμένο και σκηνοθετημένο με προϋπολογισμό 80 χιλιάδων ευρώ από τον Φιλανδό μουσικό/dragqueen/κινηματογραφιστή CHRZU ( Christer Lindstrom ) .
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Morbido Festival Film στο Μεξικό .
Στην πρώτη 7λεπτη πράξη της βιντεοτριλογίας η dragqueen περσόνα του σκηνοθέτη Carlotta Moore ερμηνεύει την καθημερινότητα μιας λευκής τραβεστί νοικοκυράς .
Η Carlotta ξεκινάει την μέρα της μαλακώνοντας με τον πλάστη το υπερμεγέθες μόριο της πάνω στον πάγκο της κουζίνας - ταυτόχρονα σνιφάρει την κοκαϊνη που χρησιμοποιεί ως αλεύρι πάνω του και προσπαθεί να βρει κάτι ενδιαφέρον στην τηλεόραση ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει την βαρεμάρα της ολοκληρώνοντας .
Όταν το τηλεκοντρόλ της φεύγει από τα χέρια χάνεται η μπαταρία του - προσπαθώντας να την βρει πεσμένη στα τέσσερα το ξαναμμένο ανθρωπόσκυλό της , ο BOY , της επιτίθεται ερωτικά από πίσω , το κουδούνι χτυπάει και ένας υπέρβαρος μάρτυρας του Ιεχοβά/χριστιανός με διχαλωτή γλώσσα της καταστρέφει την μέρα παρασέρνοντας στον χριστιανισμό το ξαναμμένο θηλυκό/αρσενικό ανθρωπόσκυλο που έχει για παρέα .
Με αυτό τον τρόπο το συμβόλαιο του τίτλου και η μεταξύ τους σχέση διαλύεται οδηγώντας στο αιματοβαμμένο τέλος του μικρού μήκους δράματος και στο άνοιγμα της διαθεσής μου να ανακαλύψω περισσότερα τέτοια θεάματα από τον/τη/το δημιουργό του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.