Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: OUT OF THE SHADOWS (2016)

Γραμμένο από το συγγραφικό δίδυμο των παραγωγών Josh Appelbaum & Andre Nemec ( TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES , MISSION IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL ) .
Σκηνοθετημένο από τον κάμεραμαν/ηλεκτρολόγο Dave Green ( σκηνοθέτης του EARTH TO ECHO , παιδί για όλες τις δουλειές στα SPIDERMAN 2&3 του Sam Raimi ) .
Τα 135 εκατομμύρια δολάρια κόστους παραγωγής μετατράπηκαν σε 245 πλανητικά έσοδα στις κινηματογραφικές αίθουσες , οπότε μάλλον δεν θα δούμε κάποια τρίτη ταινία στο κοντινό μέλλον - ποτέ δεν ξέρεις όμως - η δεύτερη ταινία είχε ανακοινωθεί 2 μέρες μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας πίσω στο 2014 - το 2016 έπεσε σιωπή αλλά ακούγεται κάτι για νέο reboot προς το τέλος του 2019 .
Η Megan Fox ( JENNIFER'S BODY ) επιστρέφει ως η σέξι μαχητική δημοσιογράφος April 'O Neil . Ανακαλύπτει την πλεκτάνη απόδρασης του Σχίστη και φυσικά ειδοποιεί τους μεταλλαγμένους φίλους της να αναλάβουν δράση - ακόμη υπό την κάλυψη των υπονόμων και του σκοταδιού μιας και η κοινωνία δεν είναι ακόμη έτοιμη να τους δεχτεί - εκτός κι αν είναι απόκριες .
Ο Will Arnett επιστρέφει ως Vernon Fenwick , όχι ο ερωτευμένος με την 'O Neil καμεραμάν αλλά ο διάσημος ήρωας που κατατρόπωσε τον Σχίστη , γνωστός ως Το Γεράκι . Έχει το κλειδί της πόλης της Νέας Υόρκης και γενικότερα πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι πουλώντας τον εαυτό του στα media .
Ο Stephen Amell ( ARROW ) είναι ο ηρωικός αστυνομικός με την εμμονή στο χόκει πάγου , Casey Jones (τον ερμήνευσε στην πρώτη Live-action ταινία του 1990 ο Ηλίας Κοτέας - αρνήθηκε να κάνει cameo σε αυτή) . Τα βράδια κάνει τον μασκοφόρο υπερήρωα και κυνηγάει το έγκλημα . Συνήθως ποζάρει με σταυρωμένα χέρια σαν να βρίσκεται σε φωτογράφηση heavy metal συγκροτήματος .
Ο/Οι Κακός/οι :
Το ρόστερ των φεσοκακών έχει αυξηθεί από την πρώτη ταινία , αφού πέρα από τον Σχίστη ( Brian Tee - THE FAST & THE FURIOUS: TOKYO DRIFT , THE WOLVERINE , JURASSIC WORLD ) εμφανίζονται και οι υπόλοιποι κλασικοί ατσούμπαλοι/υποχείρια του δαιμονικού σαμουράι σαδιστή , Beebop και Rocksteady .
O Stephen Farrelly ( LEGEND OF THE BOG , FIGHTING WITH MY FAMILY ) , γνωστός και ως Sheamus στους WWE φανατικούς , είναι ο Rocksteady . Ο Σχίστης τον μεταμορφώνει σε ανθρωπορινόκερο σε μια προσπάθεια να ετοιμάσει σούπερ-στρατιώτες ικανούς να τα βάλουν με τους μεταλλαγμένους έφηβους χελωνο-νίντζα . Αυτός και ο ανθρωπο-αγριόχοιρος Beebop ( Gary Anthony Williams - HAROLD & KUMAR GO TO WHITE CASTLE ) είναι η επιτομή του κλανο-χιούμορ που έλειπε τόσο από την προηγούμενη ταινία .
Ο σιχαμερός εξωγήινος εγκέφαλος μέσα στο mecha Krang ( ερμηνεύει φωνητικά ο Brad Garrett ) κάνει την εξωδιαστασιακή πρεμιέρα του , κινώντας τα νήματα για πλανητική κυριαρχία από την κρυψώνα του , μέχρι να καταφέρει ο Σχίστης να βρει τα τρία διασκορπισμένα ανά τον πλανήτη κομμάτια ενός μηχανισμού ο οποίος θα δημιουργήσει το ιπτάμενο φρούριο του , το Τεχνοδρόμειο καταστροφής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.