Τρίτη 26 Μαΐου 2020

LITTLE NECRO RED (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Giulio de Santi ( ADAM CHAPLIN , HOTEL INFERNO TRILOGY ) και Tiziana Machella ( THE MILDEW FROM PLANET XOLANDER , HOTEL INFERNO 2&3 ) .
Άλλο ένα σχετικά χαμηλού προϋπολογισμού (150 χιλιάδες ευρώ) splatter ακατέργαστο διαμάντι της NECROSTORM .
Τα 75 λεπτά της υπέρβίαιης περιπέτειας καθηλώνουν αν και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την έκβαση/προθέσεις/χαρακτήρες της ιστορίας (συνολικά κάτι δεν πάει καλά δηλαδή στην ροή) , τα οποία ξεπλένονται από τους πίδακες αίματος που δεν χαρίζονται σε κανέναν εξαιτίας της κοντινής τους απόστασης στο οπτικό πεδίο του όποιου μπορεί να τις εξέφραζε - δες το σαν ένα ποτάμι από αίμα που σε παρασέρνει και απλά αφήνεσαι στο βιολογικό υλικό .
Υποτίθεται πως βρισκόμαστε στην Μεγάλη Βρετανία και η Angela ( Victoria Hopkins - ZOMBIE WOMEN OF SATAN 2 ) προσπαθεί να βρει απεγνωσμένα την εξαφανισμένη/κακοποιημένη κόρη της , Annie ( Sarah T. Cohen - CLOWNDOLL , CUPID ) . Η Annie πλέον δεν είναι μικρό κοριτσάκι και κυκλοφορεί στον υπόκοσμο της νύχτας σκορπώντας τρόμο , βίαιο θάνατο και ανόσια νεκρανάσταση σε όλους όσους την αδίκησαν όσο ζούσε χρησιμοποιώντας υπερφυσική δύναμη - καθώς φαίνεται πως μια σέχτα Ιταλών σατανιστών (με αρχηγό τον ίδιο τον σκηνοθέτη κάτω από τόνους σιχαμένου λάτεξ υποκρινόμενο την "Γιαγιά") - οργάνωση που λειτουργεί υπό την κάλυψη της τοπικής αστυνομίας - την έχει καταραστεί στην απέθαντη μη-ζωή άλλης μιας περσόνας από το κλασικό παραμύθι της "Κοκκινοσκουφίτσας και του Κακού Λύκου" , Little Red . Πέρα από την σάπια κοκκινοσκουφίτσα παντού καραδοκεί ο νευριασμένος και πάντα μεταμφιεσμένος σε κάποιον άλλο χαρακτήρα κακός λύκος/λυκάνθρωπος για να μοιράσει ακόμη περισσότερη εξωπραγματική βία στις σκηνές θανάτων που διαδέχονται η μια την άλλη , προκαλώντας χαιρέκακα χαμόγελα και αντανακλαστικό πόνο σε όσους παρακολουθούν την αρτηριακή πίεση των θυμάτων εκτός οθόνης - μέχρι την τελική αλα ADAM CHAPLIN (2011) αιματοβαμμένη αναμέτρηση με την "γιαγιά" και τους κυνηγούς .
Όλα μοιάζουν κοντινά πλάνα προσώπων που έχουν παραμορφωθεί/σχεδόν ανατιναχθεί ανεπανόρθωτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα σε αλληλουχία συνεχίζοντας τον εισαγωγικό συλλογισμό που δεν ολοκληρώνεται όπως και το όποιο νόημα κατανόησης του σύγχρονου παραμυθιού σε αυτή την αρρωστημένη διασκευή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.