Σάββατο 30 Μαΐου 2020

RETURN OF THE TOOTHFAIRY (2020)


Γραμμένο από τον Tom Jolliffe ( SCARECROW'S REVENGE ,CYBER BRIDE , WITCHES OF AMITYVILLE ACADEMY ) .
Σκηνοθετημένο από την Louisa Warren ( BRIDE , CURSE & REVENGE OF THE SCARECROW - πέρα από σκηνοθεσία είναι και ηθοποιός - έχει εμφανιστεί ως Hufflepuff τελειόφοιτη στο HARRY POTTER & THE DEATHLY HALLOWS: PART 2 και έχει εμπειρία από TOOTHFAIRIES καθώς έχει κάνει την φωνή της Toothfairy στο TOOF , την προηγούμενη ταινία της με Νεράιδα Δοντιών ) .
Γνωστό και ως TOOTHFAIRY 2 ,TOOTHFAIRY THE ROOT OF EVIL .
O Corey είναι ένας νεαρός άνδρας ο οποίος εργάζεται ως illustrator .
Η δράση της ιστορίας διαδραματίζεται κατά την διάρκεια reunion της παλιάς του τάξης από το κολέγιο σε ένα αγρόκτημα της Βρετανικής επαρχίας . Ο Corey ελπίζει να αναθερμάνει την σχέση του με την παλιά του αγάπη Jess .
20 χρόνια νωρίτερα όταν ήταν μικρό αγόρι είχε γλυτώσει μαζί με τον πατριό του από τα χέρια μιας δαιμονικής Νεράιδας των Δοντιών και από τότε κουβαλάει ψυχολογικό τραύμα .
Στο ίδιο reunion βρίσκεται και ο Paul , ο οποίος σκοπεύει να παίξει με το μυαλό του Corey διαβάζοντας επικλήσεις για νεράιδες δοντιών από δερματόδετο βιβλίο με ξόρκια - τον φθονεί επειδή γλύτωσε από τα χέρια του μανιακού δολοφόνου δύο δεκαετίες νωρίτερα ενώ ένας αγαπημένος του ξάδελφος δεν τα κατάφερε - δεν πιστεύει στις δεισιδαιμονίες των επαρχιωτών για νεράιδες . Παγιδεύει με μαγνητόφωνα το σπίτι όπου μένει κατά την διάρκεια των εορτασμών ο Corey και αφήνει την ψυχασθένεια να λειτουργήσει υπέρ του . Την ίδια στιγμή μια οικογένεια ξεκληρίζεται από άγνωστο δράστη σε κοντινή απόσταση .
Σύντομα ο νεαρός illustrator θα αρχίσει να τρέχει στα χωράφια ακούγοντας φωνές να τον προστάζουν να βρει δόντια για τον αφέντη του ενώ οι πρώην συμφοιτητές του αρχίζουν να λιγοστεύουν .
Η μανιακή Νεράιδα με το σφυρί έχει επιστρέψει και μοναδικά ξεδιάντροπος τρόπος αντιμετώπισής της είναι η επίκληση ενός άλλου δαίμονα , ειδικού στο να μαζεύει άτακτες οντότητες - ή η ζάχαρη επειδή προκαλεί τερηδόνα .΄
Μεταφυσικό slasher με αποκριάτικο δολοφόνο , μηδενικό gore και χαμηλό κόστος επιβίωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.