Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

NAKED ZOMBIE GIRL (2014)

Μικρού μήκους ζόμπι πόνημα γραμμένο και σκηνοθετημένο με grindsploitation φίλτρο από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Rickey Bird Jr. ( DEAD THINGS , MACHINE GUN BABY , BANE THE SERIES ) .
Δύο πόρνες (σύμφωνα με την σύνοψη του imdb) και ένας τελειωμένος φίλος τους ο οποίος έχει δαγκωθεί και πνέει τα λοίσθια , προσπαθούν να γλυτώσουν της ζόμπι αποκάλυψης μέσα σε μια κάντιλακ μοντέλου του 1971 (για να ενταθεί η ψευδαίσθηση του grindsploitation φίλτρου) .
Από τους τρεις τους μετά την ξαφνική επίθεση από νεκροζώντανους κανίβαλους επιζεί χωρίς ρούχα (τα έχασε στην προσπάθειά της να βγει από το αυτοκίνητο) η Barbara ( Megan Chadeayne - TRESSPASS INTO TERROR ) - η οποία πέρα από αναφορά στο NIGTH OF THE LIVING DEAD (1969) και προσωπική μου φαντασίωση , γίνεται το "γυμνό ζόμπι κορίτσι" του τίτλου .
Βρίσκει γρήγορα καταφύγιο σε μια κοντινή υπαίθρια αποθήκη και μετατρέπεται σε "γυμνό κορίτσι με αλυσοπρίονο" , καθώς το χρήσιμο εργαλείο κάθε κανίβαλου επαρχιώτη την βοηθάει στο να
επιβιώσει την 25λεπτη μικρού μήκους αποκάλυψη .
Τα ζόμπι της παραγωγής είναι αργοκίνητα και σιχαμένα με έμφαση στην λατεξ καφρίλα , δυστυχώς η μερική χρήση cgi στην χρήση αίματος ξενερώνει την ψευτο-70ς αισθητική του τελικού αποτελέσματος χωρίς να ακυρώνει την προσπάθεια της ατμόσφαιρας που θέλει να δημιουργήσει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.