Κυριακή 31 Μαΐου 2020

CAMP BLOOD 8: REVELATIONS (2020)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως άτυπη βιντεο-συνέχεια του CAMP BLOOD 2 (2000) από τον Dennis Devine ( VAMPIRES OF SORORITY ROW 1&2 , ALICE IN MURDERLAND , NIGHT OF THE DEAD , NAZI DAWN ) ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την σκηνοθεσία των προηγούμενων τίτλων της b-slasher σειράς αλλά ορκίζεται πως θα βγάλει κι άλλη αν αυτή πάει καλά .
Η σειρά :
Οι δύο πρώτες βιντεοταινίες κυκλοφόρησαν το 2000 . Η τρίτη , το 2004 και λεγόταν WITHIN THE WOODS - σκηνοθετημένες και οι τρεις από τον Brad Sykes . To CAMP BLOOD FIRST SLAUGHTER βγήκε το 2014 με σκηνοθέτη τον Mark Polonia (εκτός αρίθμησης) . Τα νούμερα 4,5&6 είχαν βγει όλα μαζί το 2016 - τα δύο πρώτα από τον Dustin Ferguson και το (6)66 από τον Ted Moehring . Το IT KILS: CAMP BLOOD 7 το 2017 και το GHOST OF CAMP BLOOD κυκλοφόρησε το 2018 - και τα δύο ξανά από τον Mark Polonia - μόνο το 7 μπαίνει στην αρίθμηση της σειράς γιατί αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε να κάνουμε με το CAMP BLOOD 10 εδώ .
Το βιντεόραμα του τρόμου :
Ερασιτεχνική ημι-σέξι ομάδα γυναικείου beach volley χάνεται στο δάσος μετά από βλάβη στο αυτοκίνητο . Μετά από αναμενόμενη παράκαμψη ενός σύντομου δρόμου που δεν οδηγεί πουθενά παρά ακόμη πιο βαθιά μέσα στο δάσος θα αναζητήσουν βοήθεια/βρεθούν αντιμέτωπες με τους εξωφρενικούς/τυχάρπαστους χαρακτήρες που περιφέρονται (αναμεσά τους και ένα από μηχανής φάντασμα) , τον μανιακό μασκοφόρο κλόουν της σειράς και την ακόμη πιο διεστραμμένη μητέρα του (η τρέλα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας σύμφωνα με τα λεγόμενά της και τα κατά κόρον εκτεθειμένα στήθη της - ο σύζυγός της είναι ο αρχικός παλαβός στις πρώτες ταινίες (;), πατέρας του τωρινού) .
Ο κλόουν κυνηγάει τα κορίτσια τα οποία έχουν χωριστεί για να βρουν βοήθεια και όσα δεν σκοτώνει τα πηγαίνει δεμένα στην μαμά . Μετά το χάσιμο της παρθενιάς του από την μητέρα του αποφασίζει να παρατήσει την μάσκα και να αρχίσει να βάφεται σαν τον μπαμπά του καθώς είναι πλέον άνδρας .
Η Phoebe Dollar ( HELL'S HIGHWAY , GOTH , WEREWOLF IN A WOMEN'S PRISON , ORGY OF THE DAMNED ) είναι η προπονητής της ομάδας , Dolly . Η "αποκάλυψη" του τίτλου είναι το γεγονός πως η Dolly είναι η χαμένη κόρη της παλαβής οικογένειας . Για να εξιλεωθεί πρέπει να σκοτώσει τον κλόουν αδελφό της και την μητέρα της που την εγκατέλειψε μωρό .
Χάνει το κεφάλι της μετά την μεγάλη αποκάλυψη ξεφουσκώνοντας το όποιο χτίσιμο χαρακτήρα .
Η δράση και η αγωνία συναγωνίζονται το τίποτα του κεφιού που παρέχει η β' διαλογή του θεάματος ενώ τα όποια χειροπιαστά εφέ περιορίζονται σε μια ματσέτα να καρφώνεται δύο φορές σε στήθος , μια σε ώμο και έναν αποκεφαλισμό με cut στο αναμαλλιασμένο κεφάλι της κούκλας που πέφτει στο έδαφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.