Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

WYRMWOOD: ROAD OF THE DEAD (2014)


 Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Αυστραλό Kiah Roache-Turner ( NEKROTRONIC ) .
"Όταν ο Τρίτος Άγγελος σαλπίσει την τρομπέτα της Αποκάλυψης , το αστέρι Wyrmwood θα πέσει στη Γη και οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν από μεγάλη αρρώστια …"
Κάτι τέτοιο συνέβει και στην μακρινή Αυστραλία όπου μετά από μια βροχή "αστεριών" , όσοι δεν είχαν ομάδα αίματος Α Αρνητικό έγιναν νεκροζώντανοι κανίβαλοι και τα αυτοκίνητα τους σταμάτησαν να λειτουργούν ...
O Barry ( Jay Gallagher - NEKROTRONIC ) είναι ένας ταλαντούχος μηχανικός αυτοκινήτων . Έχει επιζήσει της ζόμπι αποκάλυψης με ένα βαρύ τίμημα : σκότωσε την γυναίκα του και το παιδί του καρφώνοντάς τους τα κεφάλια με όπλο πεπιεσμένου αέρα - ¨όταν έστρεψε το εργαλείο στον εαυτό του είδε πως δεν έχουν μείνει άλλα καρφιά . Δεν του αρέσει να λέει ιστορίες .
Μετά τον χαμό της οικογένειάς του βρίσκει θαλπωρή στην συντροφικότητα δύο άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων , ενός ιθαγενή Βουσμάνου και ενός άλλου μεσήλικου μηχανικού . Ανακαλύπτουν πως το αίμα των νεκροζώντανων είναι εύφλεκτο και το χρησιμοποιούν για καύσιμο καθώς βενζίνη , πετρέλαιο και κηροζίνη δεν έχουν τις ίδιες ιδιότητες πλέον . Με διάθεση paintball επιβίωσης και mad max γκάζια βγαίνουν στον επαρχιακό δρόμο προς το πουθενά .
H Brooke ( Bianca Bradley - RENDEL ) είναι ανεξάρτητη μακιγιέζ/βοηθός φωτογράφου/αθλητική τύπισσα που ξέρει να ελίσσεται . Αδελφή του Barry . Αποφεύγει τους νεκροζώντανους με ευκινησία , αλλά δεν γλυτώνει από τα χέρια black-ops στρατιωτικών οι οποίοι την απαγάγουν .
Παρανοϊκός επιστήμονας πειραματίζεται πάνω της μεταγγίζοντάς της μολυσμένο αίμα απευθείας από την πηγή . Αποκτά τηλεπαθητικές ικανότητες και μπορεί να ελέγχει τους νεκροζώντανους .
Η συνάντηση με τον αδελφό είναι μοιραία και αφήνει περιθώριο για συνέχεια με εκείνη ως Βασίλισσα των Ζόμπι - προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα 7λεπτο teaser για τηλεοπτική σειρά (;) που βγήκε το 2017 .
Τα ζόμπι της παραγωγής τρέχουν , ουρλιάζουν και βγάζουν καπνό από το στόμα - το οποίο λόγω εύφλεκτου αίματος , λειτουργεί ως εξάτμιση (;) . Οι Αυστραλοί θα προσεύχονται για πάντα στους νίκελ θεούς της αποκάλυψης του George Miller .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.