Σάββατο 22 Μαΐου 2021

GREAT WHITE (2021)

 











Γραμμένο ως θρίλερ γυναικίας επιβίωσης από τον παραγωγό Michael Boughen ( MTV AUSTRALIA VIDEO MUSIC AWARDS , THE LOVED ONES , KILLER ELITE ) . Σκηνοθετημένο από τον Martin Wilson . Χρηματοδοτημένο από τους παραγωγούς του 47 METERS DOWN .

Ο Charlie ( Aaron Jakubenko - SPARTACUS , ROMAN EMPIRE: REIGN OF BLOOD , THE SHANNARA CHRONICLES ) και η Kaz ( Katrina Bowden - TUCKER AND DALE VS EVIL , PIRANHA 3DD ) θυμίζουν τους ξανθούς μαυρισμένους αγγέλους της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ και έχουν μια μικρή εταιρία τουριστικών εξορμήσεων με υδροπλάνο . Αναλαμβάνουν την διασκέδαση των πελατών τους πετώντας τους σε κοντινά νησιά για να απολαύσουν την ησυχία των χρημάτων τους μακριά από παιδάκια , κουβαδάκια και ρακετίστες της πλέμπας . Μετά το κλείσιμο μιας καλής δουλειάς , αναλαμβάνουν την μεταφορά ενός ζευγαριού Ιαπώνων σε ένα φημισμένο νησάκι όπου πολλά χρόνια πριν είχαν ναυαγήσει 15 άντρες . Η τελευταία επιθυμία του μοναδικού επιζώντα και παππού της νεαρής γυναίκας από την Ιαπωνία ήταν να μεταφερθούν οι στάχτες του εκεί όπου είχαν πεθάνει και οι σύντροφοί του . Η Kaz αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στον αγαπημένο της και το μέλλον φαίνεται επιτέλους λαμπρό . Η ατμόσφαιρα αλλάζει σύντομα μετά την ανακάλυψη ενός μπλαβί πτώματος με κομμένα πόδια . Ο Charlie επιμένει να ψάξει για τυχόν επιζώντες και ο ηρωισμός του του κοστίζει το μονάκριβο υδροπλάνο του . Έχει ακόμη ένα τεράστιο σημάδι αγάπης στο μπούτι του από παλαιότερη συνάντησή του με καρχαρία στο βυθό . Το μέλλον αρχίζει να χάνει την λάμψη του . Εγκλωβισμένοι μέσα στην σωσίβια λέμβο , αναπτύσουν τους χαρακτήρες τους με την μόνιμη απειλή των υποβρύχιων κυνηγών να τους μαυρίζει επιπλέον την ψυχή . Οι γυναίκες της παρέας καταφέρνουν να παραμείνουν ζωντανές με φεμινιστικό αέρα ενισχύοντας της αντι-δαρβινιστικές πρακτικές ψυχολογικού/ουρανιοτοξικού πολέμου στο συλλογικό ασυνείδητο .

Οι καρχαρίες ευτυχώς δεν φαίνονται ξεδιάντροπα ψυφιακοί αλλά είναι χαρακτηριστικά απόντες από τη δράση , με εξαίρεση τα τελευταία 20 λεπτά . Οι ήρωες θα περνούσαν δύσκολα , με ή χωρίς καρχαρίες στην άτυχη μίξη καταστάσεων , καθώς στη μέση του ωκεανού χωρίς φαγητό και νερό , οι μέρες πριν αρχίσεις να βλέπεις τον διπλανό σου σαν γιγαντιαίο ψητό κοτόπουλο που σε καλεί να το δοκιμάσεις είναι συγκεκριμένες και ο μηχανισμός επιβίωσης του ανθρωπόζωου δεν κάνει διακρίσεις και εκπτώσεις στη γεύση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.