Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ZOMBIE TIDAL WAVE (2019)

 












Γραμμένο από τους Thunder Levin ( MUTANT VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD και αρκετές μεταμεσονύχτιες SYFY επιτυχίες της Asylum όπως τα AMERICAN WARSHIPS , SHARKNADO , GEO-DISASTER κτλ. ) και Ian Ziering ( BEVERLY HILLS 90210 ) . Σκηνοθετημένο με χρήση πατροπαράδοτων εφε νεκροζώντανης καφρίλας από τον Anthony C. Ferrante ( BOO , THE SHARKNADO SAGA ) .

Ο καρατερίστας Ian "Steve" Ziering σερφάροντας μόνιμα τόσο στις νεανικές αναμνήσεις όσων είναι 40 χρονών όσο και πάνω στην ανέλπιστη comeback επιτυχία του Aylum-ικου franchise SHARKNADO παριστάνει τον λαϊκό ήρωα/ψαρά , Hunter Shaw . Απογοητευμένος από τους ανθρώπους ζει τα τελευταία 30 χρόνια στο μικρό του πλοίο κάπου στις ακτές της Ταϋλάνδης - για μένα θα είναι πάντα ο Steve , ο οποίος τα βρήκε δύσκολα στο Beverly Hills , τα παράτησε όλα και έγινε ψαράς στην Νοτιοανατολική Ασία . Όταν ξεσπάει η ζόμπι αποκάλυψη σε ατυχή συνδυασμό με καταστροφικό ψηφιακό τσουνάμι , ο Hunter θα κληθεί να σώσει τους αγαπημένους του συμπληρωματικούς χαρακτήρες και κατά προσέγγιση ολόκληρη την ανθρωπότητα . Το ευφάνταστο σχέδιο να τους κάψουμε όλους (τους μισούς με ηλεκτρισμό σε μικρή λίμνη και τους άλλους μισούς με πλαστικά εκρηκτικά μέσα στη θάλασσα) φαίνεται να λειτουργεί πάντα ως τελική λύση σε κρίσιμες καταστάσεις ολικής καταστροφής .

ΤΑ ΖΟΜΠΙ: Οι νεκροζώντανοι της παραγωγής είναι παλαιάς Ιταλικής κοπής , μπλαβί/πράσινοι μιας και έρχονται από τα βάθη της θάλασσας - με μερικώς ξεβαμένα μέλη από το νερό συνειρμική πρόκληση nazi ιλαρότητας τύπου ZOMBIE LAKE (1981) . Τα πιτζαμέ κουρέλια που φορούν οι θαλασσινοί paratroopers θυμίζουν εποχές αποκάλυψης σε Φιλιππινέζικες ζούγκλες της βιντεο νιότης μας . Οι σκηνές δράσης έχουν πάντα σημεία με δαγκώματα σε καρωτίδες και μπόλικο αίμα από την αναμενόμενη αρτηριακή σε-επίπεδα-σαμουράι-τομής πίεση . Δεν λείπει το στρατηγικό gore από μασούλημα σε κρανία και λοιπά μέρη του ανθρώπινου κορμιού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.