Τρίτη 11 Μαΐου 2021

THE LAST EXORCIST (2020)

 











Γραμμένο και σκηνοθετημένο με μεταρρυθμιστική διάθεση στα interna corposis της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από την Robin Bain ( GIRL LOST ) .

Η Jo ( Rachele Brooke Smith - CENTER STAGE: TURN IT UP & ON POINTE , χορεύτρια στο IRON MAN 2 , THE CLOTH , ATOMIC SHARK , NIGHTMARE SHARK ) και η Maddie ( Terri Ivens - girl 2 στο MARKED FOR DEATH , TRANCERS 4&5 , PIRANHACONDA ) είναι δύο αγαπημένες αδελφές η οποίες μεγάλωσαν υπό την προστασία του καθολικού ιερέα Peter μετά την δολοφονία τους πατέρα τους από την ίδια τους την μητέρα . Όταν ο Πατέρας Peter ανατινάζεται παρέα με έναν ημίγυμνο σατανιστή τρομοκράτη μέσα στο Βατικανό (μπορεί να είναι και ο ίδιος ο Σατανάς κρίνοντας από το δερμάτινο εσώρουχο του δράστη κάτω από την ρόμπα του μεταμφιεσμένου μοναχού) , οι νεαρές γυναίκες προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ αγνοώντας τα σκιώδη ψηφιακά εφε που προσπαθούν να τρυπώσουν στην ζωή τους . H μικρότερη , πάντα υπάκουη Jo γίνεται ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας (χωρίς επίσημη άδεια από Ρώμη , αλλά από Danny Trejo) και η μεγαλύτερη , αμφιβόλου ηθικής μπαργούμαν με porn τατουάζ Maddie μένει έγκυος στο παιδί του Σατανά (από μεταφυσικό βιασμό μέσα σε ψυχιατρείο) αφήνοντας τον αιώνιο πόλεμο μεταξύ καλού σινεμά και κατευθείαν σε dvd κόλασης στην φαντασία του κοινού , επιμένοντας στην οικογενειακή σαπουνόπερα της στιγμής . Προς το παρόν κερδήθηκε μια μάχη με εξορκισμό χαμηλού προϋπολογισμού και ερμηνείες θελήσεων μέσα σε μια αποθήκη .

Ο αρχετυπικός λατίνος φυλακόβιος Danny Trejo (BLOOD IN BLOOD OUT , MARKED FOR DEATH , MACHETE ) νοστιμίζει με κόκκινες τσιλι πιπεριές την φυλετική συνταγή του καστ κάνοντας ένα δίλεπτο πέρασμα ως χιπι μεξικάνος πρώην Πατέρας Μάρκος (και άλλο ένα πεντάλεπτο ως Μεξικάνος εξορκιστής Μάρκος προς το τέλος σε βοηθητικό ρόλο κερκίδας) , καλός φίλος του μακαριστού Πατέρα Peter (επιχειρούσαν εξορκισμούς μαζί όταν ήταν νέοι) και πλέον ο "τελευταίος αρσενικός εξορκιστής" του τίτλου . Γνώριζε την ψυχασθενή/δαιμονισμένη μητέρα των δύο πρωταγωνιστριών και τις βοηθάει να κατατροπώσουν τους δαίμονες του παρελθόν τους δίνοντάς τους τον αριθμό του  κινητού του για τον καλέσουν σε περίπτωση ανάγκης . Η σύντομη εμφάνιση του δικαιολογεί απόλυτα το ξεδιάντροπο marketing της παρουσίας του στο artwork του dvd .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.