Κυριακή 16 Μαΐου 2021

THE BABYSITTER: KILLER QUEEN (2020)

 











Γραμμένο από τους Dan Lagana και Marc Morris στην ίδια σαρκαστική ατμόσφαιρα κωμωδίας τρόμου όπως και η προηγούμενη . Σκηνοθετημένο για την συνδρομητική πλατφόρμα του netflix από το McG .

Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας ο Cole συνεχίζει να είναι παρίας στη κοινωνική ζωή του σχολείου με πλέον παράσημο παραξενιάς την φήμη του τρελού . Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και οι γονείς του ετοιμάζονται να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο επειδή συνεχίζει να υποστηρίζει πως όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα ήταν αληθινά . Προσπαθεί να ξεφύγει από τον λάθος δρόμο που έχει πάρει η ζωή του και ακολουθεί την καλύτερη του φίλη (και ερωτικό ενδιαφέρον στο πρώτο μισό της ταινίας) Melanie ( Emily Alyn Lind - ENTER THE VOID , THE HAUNTING IN CONNECTICUT 2: GHOSTS OF GEORGIA , LIGHT'S OUT , GOSSIP GIRL ) σε ένα διασκεδαστικό σαββατοκύριακο σε μια λίμνη όπου συχνάζουν φοιτητές αντίπαλο δέος του mardi grass . Μέσα στο ενοικιαζόμενο σκάφος του μυώδη γκόμενού της οι δύο νέοι (που πλέον έχουν ωριμάσει σεξουαλικά από την προηγούμενη φορά τους είχαμε δει παιδάκια να φιλιούνται μέσα σε τουαλέτα) σχεδόν εξομολογούνται τον ερωτά τους . Με την μικρή λεπτομέρεια πως η Melanie προσπαθεί να παγιδέψει τον Cole επειδή χρειάζεται το αθώο αίμα του για να αποκτήσει φήμη και εκατομμύρια ακόλουθους στο internet . H what the fuck ανατροπή άλλης μιας σατανικής τελετής ανθρωποθυσίας θα επαναφέρει χαμένες μνήμες στον άτυχο νεαρό ο οποίος θα πρέπει να επιβιώσει την νύχτα περιμένοντας η αυγή να επιστρέψει με μαγικό τρόπο πίσω στην κόλαση την καταραμένη πεντάδα κυνηγών της πρώτης ταινίας . Οι John , Max , Allison , Sonya και B. σε ρόλο ανατροπής δεδομένων , επιστρέφουν για να χρησιμοποιήσουν το αθώο αίμα του Cole . O John αυτή τη φορά πεθαίνει τελευταίος από αυτοσχέδιο πολυέλαιο από κέρατα ελαφιού , ο Max ακόμη ημίγυμνος χάνει το πρόσωπό του από προπέλα βάρκας , η Allison πυροβολείται πάλι στο στήθος και χάνει το κεφάλι της ανάμεσα σε βράχια , ενώ η Sonya αποκεφαλίζεται από σανίδα του σερφ . Η B. λειτουργεί ως από μηχανής άγγελος , κάνοντας μας να ξεχάσουμε/συγχωρήσουμε (;) τα γεγονότα του 2017 .

H Jenna Ortega ( IRON MAN 3 , INSIDIOUS: CHAPTER 2 , SCREAM reboot ) είναι η Phoebe . Η λατίνα νέα απροσάρμοστη μαθήτρια που ξέρει από μουσική και ταινίες που ακούν και βλέπουν 40ρηδες , εξίσου περίεργη με τον Cole με ένα καλά κρυμμένο μυστικό (spoiler alert) : η B. ήταν και δικιά της νταντά . Το πως χαλάει η τελετή και χάνεται η αθωότητα του Cole , επί της οθόνης . Οι ήχοι των Queen κοσμούν το φινάλε της δράσης για άλλη μια φορά (δικαιολογώντας το "Killer Queen" του τίτλου) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.