Κυριακή 16 Μαΐου 2021

THE BABYSITTER (2017)

 











Γραμμένο με εξυπνακίστικη χοντροκοπιά LOL διαλόγων τύπου Seth Rogen για πτυχιούχους στο πιάσιμο αναφορών στην σύγχρονη ποπ κουλτούρα από τον Brian Duffield ( LOVE AND MONSTERS , UNDERWATER ) . Σκηνοθετημένο ως σαχλό slasher για το κοπάδι των καναπεδάτων βαριεστημένων Netflix-όπληκτων από τον βιντεοκλιπά που αναφέρεται στον εαυτό του ως McG ( CHARLIE'S ANGELS , TERMINATOR: SALVATION , RIM OF THE WORLD ) .

Ο Cole είναι ένας ευαίσθητος νεαρός (ο αρχετυπικός παράξενος β' αρσενικός του προαυλίου) ο οποίος βιώνει τον καθημερινό εξευτελισμό από τους συνομήλικούς του στο σχολείο . Παρόλο που έχει πιάσει τα πρώτα χρόνια εφηβείας , έχει ακόμα νταντά η οποία τον σώζει από βίαιες καταστάσεις όποτε βρίσκεται στο πλάι του - είναι οι καλύτεροι φίλοι . Όταν οι γονείς του φύγουν για ένα σαββατοκύριακο για να ανανεώσουν την σχέση τους , ο Cole θα προσπαθήσει να μείνει άγρυπνος με σκοπό να κατασκοπεύσει τι κάνει η ενήλικη κολλητή του όταν εκείνος κοιμάται (αν θα φέρει κάποιο αγόρι στο σπίτι , κτλ) . Αυτό που ανακαλύπτει θα του κοστίσει τον ύπνο για το υπόλοιπο της ζωής του .

Η Samantha Weaving ( MONSTER TRUCKS , MAYHEM , GUNS AKIMBO , READY OR NOT ) είναι η B. , η αγαπημένη νταντά του Cole . Δεν γνωρίζουμε τίποτε από το παρελθόν της , αλλά φαίνεται πως εκείνη γνωρίζεται και προσέχει τον Cole για αρκετά χρόνια . Οργανώνει τελετή ανθρωποθυσίας στον σκοτεινό αφέντη για πραγματοποίηση επιθυμιών παρέα με άλλους 4 ομοϊδεάτες της . Αφήνεται να εννοηθεί πως το έχει ξανακάνει και με άλλα παιδιά , οπότε αποκτά μια ταυτότητα παλιάς οντότητας που περιπλανιέται στον χώρο και τον χρόνο παγιδεύοντας ανθρώπους για τον Θεό της . Ιδέα η οποία ανατρέπεται στην επόμενη ταινία . Εδώ υπάρχει ως ερωτηματικό . Η σχέση της με το νεαρό αγόρι του οποίου χρειάζεται το "αθώο" αίμα , δοκιμάζεται και γίνεται αγώνας επιβίωσης .

Ο αγαπημένος διαδικτυακός VINE σκετσάκιας που πλέον περνιέται για ηθοποιός , Andrew Bachelor ( CREEPSHOW , THE WALKING DEAD , RIM OF THE WORLD ) , aka King Bach είναι ο αρχετυπικός μαύρος της πεντάδας των σύγχρονων σατανιστών . Πεθαίνει πρώτος , αφού πρώτα χαρίσει χαρακτηριστικές slapstick ερμηνείες μπουγελωμένος από αίμα .

H τραγουδίστρια/ηθοποιός Bella Thorne ( KEEP WATCHING , AMYTIVILLE: THE AWAKENING , I STILL SEE YOU ) είναι η ελαφρόμυαλη μαζορέτα , Allison . Θέλει να γίνει καυτή δημοσιογράφος και για αυτό πουλάει την ψυχή της στον Σατανά . Το αρχικό σοκ τραυματισμού του αγαπημένου της στήθους θα ξεχαστεί όταν της διαλύσει το κεφάλι μια ριπή από αστυνομική καραμπίνα εφόδου .

Η σχεδιάστρια μόδας/make-up artist/ηθοποιός Hana Mae Lee είναι η γκοθού ασιάτισα Sonya , ίσως η μοναδική που παίρνει στα σοβαρά την όλη τελετή . Ανατινάζεται μέσα στο crowlspace του σπιτιού του Cole .

Ο Robbie Amell ( THE TOMORROW PEOPLE , THE FLASH , THE X-FILES ) είναι ο Max . Ο μοναδικός που δεν φοράει μπλουζάκι σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της δράσης για να επιδείξει τους σεξι κοιλιακούς του επιβεβαιώνοντας/σατιρίζοντας τους κανόνες αισθητικής της σύγχρονης βιομηχανίας θεάματος . Σχεδόν κρεμιέται μόνος του προσπαθώντας να σκοτώσει τον Cole πάνω στο δεντρόσπιτο του (μέρη του οποίου οδηγούν στην ολοκληρωτική του απελευθέρωση από τα δεσμά του παρελθόντος) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.