Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

NEMESIS 5: THE NEW MODEL (2017)












Γραμμένο ως εξολοθρευτής για μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα από τον Mike Reeb ( HOUSE OF PAIN , ROBOWOMAN ) και σκηνοθετημένο με τις ευλογίες του Albert Pyun από τον πάντα πρόθυμο Dustin Ferguson .

Βρισκόμαστε στο 2077 . Η τρομοκρατική οργάνωση Red Army Hammerheads (banners με μεταλλική γραμματοσειρά επανάστασης) ελέγχει από τις σκιές της ενημέρωσης τον πλανήτη - η τηλεόραση κυριαρχεί ακόμη στην μαζική πληροφόρηση - κατά τα άλλα , wastelands . Η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμεται όπως τα άκωλα δερμάτινα παντελόνια στην ντουλάπα από χέρια του "νέου μοντέλου" πολεμίστριας , της Ari Frost ( Schuylar Craig - CAMP BLOOD 4 & 5 , AMITYVILLE TOYBOX , CLOWNS OF HALLOWEEN ) . Εκπαιδευμένη από κοριτσάκι από την αρχική Θεά του Πολέμου , Alex Sinclair (η ανδρογυναίκα bodybuilder Sue Price από τα NEMESIS 2,3 & 4 πίσω στα '90ς είναι σχεδόν 60 αλλά έχει στεγνό μπρατσόνι με φλέβες αλα Charles Bronson ) , η Ari επιστρέφει με αμφιβόλου ποιότητας ψηφιακά εφέ και με ανέπαφη την ανθρωπιά της πίσω στο 2077 για να εκπαιδεύσει cyborg στρατιώτες (οι περισσότεροι έχουν επέμβει στο σώμα τους με αναβαθμίσεις , εκτός της παραγωγής) και να πάρει τον έλεγχο από το αδίστακτο καθεστώς . 

Ο Mel Novak είναι ντυμένος σαν 80χρονος Δάσκαλος σχολής πολεμικών τεχνών/αισθητικής με βαμμένο μαλλί . Περίμενε μια ολόκληρη ζωή να δοκιμάσει κάποιος το τσάι του και να του πει πως έχει γεύση από λουλούδι και ξύλο . Είχε ταξιδέψει γύρω από τον εαυτό του (;) στον χρόνο για να ανακαλύψει την απόλυτη πολεμίστρια Alex Sinclair . Η καρδιά του δεν αντέχει την συγκίνηση της ανακάλυψης της Ari και τις αποκαλύψεις της cyborg από τις πλαστικές επεμβάσεις αδελφής του , Barbie ( η πάντα πλαστικοποιημένη Dawna Lee Heising - uncredited showgirl στο BLADE RUNNER , uncredited priestess στο BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA , μόνιμη ηθοποιός στις ταινίες του Ferguson μαζί με τον Novak ) . Για άλλη μια φορά και καταρρέει πάνω στην καρέκλα του δίνοντας πάσα για την μονομαχία αυτοσχέδιου καράτε και ψηφιακών ριπών της τελικής σκηνής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.