Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

RAZORTOOTH (2007)

δεν υπάρχει ασφάλεια , ούτε μέσα σε χημικές τουαλέτες ..
ούτε μέσα στο ντούς ...
ούτε στην ύπαιθρο ..
.. ή κοντά στον βάλτο ...
το τέρας μπορεί να πέθανε ...
αλλά το ρομάτζο συνεχίζεται ...

Ένας από τους παραγωγούς του Devil's Rejects είπε να το ρίξει έξω και έσκασε λεφτά για το "ασύληπτό , αμετανόητο και ασταμάτητο" , όπως ισχυρίζεται το εξώφυλλο του dvd . Ο "Ξυραφοδόντης" είναι εδώ για να κάνει τις ζωές των ντόπιων κόλαση !
Kατ'αρχάς , το όλο κόνσεπτ της ιστορίας , βασίζεται σε υποτιθέμενα αληθινά γεγονότα . Εσύ απλά διαλέγεις και παίρνεις : Ένα ασιατικό εξωτικό είδος χελιού , είναι ικανό να αναπνέει αέρα και να σέρνεται στο έδαφος . Και να είναι και 10 μέτρα ...
Τώρα , βάλε την μεταλλαγμένη χελι-ο-φιδούκλα σε κάτι βάλτους κοντά σε κατοικημένη περιοχή , και η περιπέτεια ξεκινά !
Κάπου στα βαλτοτόπια των Everglades συμβαίνουν περίεργα πράγματα . Σκυλιά και ανθρώποι χάνονται , δύο επικίνδυνοι κακοποιοί δραπέτες καραδοκούν , και μεταλλαγμένο χέλι σέρνεται πάνω στη γη ! Ο ηρωικός πράκτορας του κέντρου ελέγχου ζώων , Delmar Coates , μαζί με την πρώην γυναίκα του - και σερίφη της περιοχής - Ruth , ψάχνουν για έναν εξαφανισμένο σκύλο . Βρίσκουν μόνο τα φαγωμένα απομεινάρια του . Το αφήνουν να περάσει έτσι - υποψιάζονται πεινασμένο αλιγάτορα ... Η σερίφης οργανώνει ανθρωποκυνηγητό για τους δύο δραπέτες - τον Eddie και τον Sal , ενώ ταυτόχρονα ο δόκτωρας Soren Abramson και η ομάδα χαβαλέδων φοιτητών του , ψάχνουν το μεταλλαγμένο χέλι - το οποίο το δημιούργησε ο ίδιος ! Για να ολοκληρωθεί ευχάριστα το αιματοκύλησμα , το Κανό Κλάμπ αποφάσισε εκπαιδευτική εκδρομή μέσα στους βάλτους ....
Ο Doug Swander είναι ο πράκτορας Delmar Coates . Eλέγχει την πανίδα της περιοχής . Σκοτώνει αρουραίους , ψάχνει για χαμένους σκύλους , κατεβάζει τις γάτες από τα δέντρα , τέτοιου είδους άγχη . Οι ντόπιοι γενικότερα δεν τον έχουν και πολύ σε υπόληψη , πέρα από κάτι μεσόκοπες που τον γουστάρουν . Ο Swander είχε κερδίσει στον διαγωνισμο ταλέντων Star Search το 1984 . Ώς τραγουδιστής . Από τότε έχει κάνει τον "επιβάτη στο τρένο" στο SPIDERMAN 2 (2004) , και τον "καλεσμένο στο πάρτι" στο IRON MAN 2 (2010) .
Η Kathleen LaGue ( THE EYE ) είναι η Σερίφης Ruth Gainey-Coates . Η πρώην και καλά . Αφού όλο μαζί είναι . H LaGue κάνει συνήθως "φωνές" , και εμφανίζεται σπάνια σε ταινίες . Στο HOUSE OF THE DEAD 2 (2005) , κάνει τις "επιπλέον φωνές" ..
O Simon Page είναι ο δόκτωρ Soren Abramson . Ασχολείται με γεννετικά πειράματα τις ελεύθερες ώρες του , προκαλώντας πανικό σε τοπικές κοινωνίες .
Ο Tim Colceri ( LEPRECHAUN 4: IN SPACE , EVILUTION , SPACE GIRLS IN BEVERLY HILLS ) είναι ο b-βετεράνος του κάστ . Κάνει τον ντόπιο μιλιταριστή , Lott Dryer , ο οποίος ψάχνει τον γιο του στους βάλτους . Τρώει κατά λάθος βέλος με δηλητήριο από τον δόκτωρα . Έχει εμφανιστεί με μικρούς ρόλους στα FULL METAL JACKET (1987) , ERASER (1996) , και BABYLON 5: IN THE BEGINNING (1998) .
----------------------------------------------------------
Όπου δεν πιάνει η ανθρωπιστική μέθοδος του δηλητηριασμού από βέλος , λειτουργεί η πάντα εύκαιρη χειροβομβίδα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.