Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ABRAHAM LINCOLN VS ZOMBIES (2012)

Αβραάμ Λίνκολν , κυνηγός βρικολάκων εσείς ;
Αβραάμ Λίνκολν εναντίον ζόμπι εμείς !
Η Asyum επιστρέφει με δυνατή μετατροπή των εχθρών του Αμερικανού Προέδρου , από "απέθαντους" σε νεκροζώντανους" και τα σώματα πέφτουν βροχή στον δοκιμαζόμενο Αμερικάνικο νότο του 19ου αιώνα .
Ο Bill Oberst Jr. ( NUDE NUNS WITH BIG GUNS , A HAUNTING IN SALEM ) είναι ο ηρωικός πρόεδρος Abraham Lincoln . Την ώρα που το διχασμένο έθνος κατασφάζεται στις πεδιάδες και τα λαγκάδια , εκείνος και το επιτελείο του έρχεται αντιμέτωπος με μια απειλή από το παρελθόν του : τους νεκροζώντανους !
Eίναι 1863 , και η ημέρα που επρόκειτο να παρεβρεθεί στο Gettysburg για να βγάλει λόγο ελπίδας και νίκης στον λαό πλησιάζει , αλλά στις γύρω περιοχές υπάρχουν μαρτυρίες για νεκρούς που περπατούν στη γη και τρώνε την σάρκα των θυμάτων τους . Ο Πρόεδρος μαζί με μια επίλεκτη ομάδα , θα πάει πίσω από τις γραμμές του εχθρού , για να αντιμετωπίσει τους νεκροζώντανους σε μια μυστική αποστολή αυτοκτονίας ! Κάποτε είχε χρειαστεί να σκοτώσει την μολυσμένη μητέρα του με ένα δρεπάνι . Τώρα ήρθε η στιγμή να το ξαναχρησιμοποιήσει και αποδεικνύει πως έχει και το ψυχικό σθένος και την ικανότητα να το κάνει ... Ο Πρόεδρος παίρνει κεφάλια στην κυριολεξία !
Ο Don McGraw είναι ο νότιος Στρατηγός Stonewall Jackson . Ο Lincoln μπορεί να έχει ψευτο-μούσι , αλλά δεν συγκρίνεται με το δικό του , που είναι μεγέθους Ζ Ζ Τοp ! O Στρατηγός φυλάει ένα τελευταίο οχυρό , αλλά με τον ερχομό του Προέδρου , αναγκάζεται να το παραδώσει για το γενικότερο καλό , και να συμμαχήσει με τον βόρειο εχθρό του με σκοπό να αναχαιτήσουν τον αυξανόμενο αριθμό των νεκροζώντανων . O Στρατηγός κάνει εκρηκτική έξοδο σε μπαρουταποθήκη , βοηθώντας τον Πρόεδρο να διαφύγει .
Η Baby Norman είναι η Mary Owens , μια παλιά φίλη του Προέδρου , η οποία φαίνεται αμφιβόλου ηθικής . Ο Πρόεδρος την βρίσκει μαζί με την κόρη της , ταμπουρομένη στο σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο οχυρό , και τις παίρνει μαζί τους . Στην μικρή ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται εκεί , είναι και ο ανήλικος Teddy Roosvelt , μελλοντικός Πρόεδρος της Αμερικής (1901-1909) . Η Mary κάποια στιγμή μολύνεται , αλλά ο Πρόεδρος την κρατάει ζωντανή μέσα σε έναν αχυρώνα , πράγμα που θα αποδειχτεί μοιραίο για αυτόν δύο χρόνια αργότερα ...
O Jason Vail είναι ο John Wilkinson (ή John Wilkes Booth) , ο διπλός πράκτορας που σκοπεύει να δολοφονήσει τον Πρόεδρο . Όταν ο Πρόεδρος μολύνεται από τον ιό δύο χρόνια μετά , καλεί τον Booth να τον δολοφονήσει ... Τα υπόλοιπα είναι ιστορία .
------------------------------------------------------
Μια χαρά σαπίλα τα ζόμπι και η όλη ατμόσφαιρα , παρόλο που το σφαξίδι και οι αποκεφαλισμοί ήταν ψηφιακοί - χωρίς υπερβολικό χαβαλέ που θα μπορούσε να τα γκρεμίσει όλα (πέρα απ΄την φεσο-μούσα του Στρατηγού Jackson) , αλλά δεν κατάλαβα για πιο λόγο τα ζόμπι κοιμόντουσαν όρθια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.