Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

NIGHT OF THE LIVING DEAD RE-ANIMATION (2012)


O Jeff Bradstreet επιστρέφει με την συνέχεια του NIGHT OF THE LIVING DEAD 3D (2006) .
O Andrew Divoff ( NEON MANIACS , XTRO 3 , NEMESIS 4 , το Tζίνι στα 2 πρώτα WISHMASTER , o Μπακούνιν στο LOST ) είναι ο Gerald Tovar Jr . Έχει κληρονομήσει το νεκροτομείο του πατέρα του . Σοβαρός και τυποδεμένος , αλλά φαίνεται πως κάτι κρύβει . Είναι πυροφοβικός και αποφεύγει την καύση των νεκρών στην επιχείρηση . Σε μια προσπάθεια να ξεμπερδεύει με έναν μολυσμένο από τοξικά ιατρικά απόβλητα νεκρό (ο μπαμπάς Tovar είχε πάρε-δώσε με την κυβέρνηση , και "αποθήκευε" χημικά στην γύρω περιοχή) , καταφέρνει να "ξυπνήσει" τα δεκάδες άθαφτα πτώματα (μιας και δεν τα καίει) . Το αποτέλεσμα γνωστό : Οι νεκροί αρχίζουν το περπάτημα , και οι ζωντανοί το τρέξιμο ! Ο Gerald αποδεικνύεται μεγάλο μούτρο , αφού είναι ο μόνος που μένει ζωντανός στο τέλος ...
Ο Jeffrey Combs είναι ο Harold Tomar , ο μεγαλύτερος αδελφός του Gerald . Φυσικά το re-animation του τίτλου είναι κλείσιμο στο ματι για τον πιο γνωστό ρόλο του Combs , αυτόν του RE-ANIMATOR (1985) . Ο Harold είχε μια κλινική για μικρά ζώα , αλλά την έκλεισε . Έφυγε για να κάνει την ζωάρα του , και άφησε τον άλλο πίσω στην οικογενειακή επιχείρηση . Γύρισε στον αδελφό του για να του ζητήσει λεφτά . Όταν του λέει ο Gerald για τους νεκροζώντανους που κυκλοφορούν στο κλειδωμένο δωμάτιο του νεκροτομείου , εκείνος τον περνάει για τρελό . Μέχρι που θα το δει με τα ίδια του τα μάτια ... Ο πατέρας Tovar (που είναι πλέον νεκροζώντανος και αράζει δεμένος σε μια καρέκλα) , του κόβει κομμάτι απ΄τον λαιμό ..

Η Robin Sydney ( THE GINGERDEAD MAN 1 & 3 , BIG BAD WOLF , και στα τρια EVIL BONG ) είναι η DyeAnne , η κοπέλα που κάνει το μεηκ-απ των νεκρών . Το παρακάνει λίγο βέβαια , αφού οι πελάτες κάνουν παράπονα στον Tovar .
H Sarah Lieving ( 666: THE CHILD , THE HITCHHIKER , INVASION OF THE POD PEOPLE , MONSTER , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , SUPER SHARK ) είναι η Christie Forrest , η νεαρή απόφοιτος της νεκροτομικής σχολής , που έχει πάει στου Tovar για δουλειά . Έχει προϋπηρεσία στην Asylum , οπότε οι νεκροζώντανοι είναι παιχνιδάκι γι'αυτήν ...
Ο Adam Chambers είναι ο Russell . Δουλεύει κι αυτός στο νεκροτομείο . Ήταν και στην προηγούμενη ταινία , αλλά με άλλο όνομα . Το ίδιο μαστούρας όμως . Φέρνει τσιγαριλίκι στα κορίτσια και την ακούνε όλοι μαζί . Πάνω στην ώρα που άρχισαν να περπατούν οι νεκροί !
Η b-sci-fi βετεράνος Denice Duff ( FROGTOWN 2 , MARTIAL LAW 2 , SUBSPECIES 2 , 3 & 4 , PHOENIX , INVASION , THE MONSTER MAN - έχει κανει και πέρασμα 20 επεισοδίων από το THE YOUNG AND THE RESTLESS ) είναι η Sister Sara . Γελάσαμε πάλι με την καρικατούρα της Sarah Palin εμείς οι δημοκρατικοί ... Κατά την διάρκεια της περιοδίας της , της χαλάει το αυτοκίνητο κοντά στο νεκροτομείο και την βρίσκουν ο Russell με την DyeAnne .
----------------------------------------------------------
Ακριβώς όπως και με την προηγούμενη ταινία , και εδώ , το cgi σφαξίδι καταφέρνει να σε ξενερώσει σε ορισμένα σημεία . Ούτε κρύο , ούτε ζέστη . Άλλη μια ταινία στο ζομπο-σωρό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.