Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

STAG NIGHT OF THE DEAD (2010)


Μεταφερόμαστε στην Αγγλία για άλλη μια φορά , με διάθεση χαβαλέ , για άλλη μια φορά ...
Ο Dean ετοιμάζεται να παντρευτεί . Είναι μόλις μια μέρα μακριά από το μεγάλο γεγονός , και έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο επιλογές : Είτε θα πάει να παραλάβει το σοκολατένιο γλυπτό για τον γάμο , όπως του έχει πει η μέλλουσα γυναίκα του , είτε θα πάει να διασκεδάσει παρέα με τους φίλους του και μια στρίπερ σε μια όχι και τόσο μυστική αεροπορική βάση , πυροβολώντας με αυτοσχέδια όπλα μερικής παράλυσης (η ηλεκτρική εκκένωση εξουδετερώνει τους νεκροζώντανους για 5 λεπτά μόνο) ορδές από ζόμπι μέσα στον άπλετο χώρο της βάσης !
ΦΥΣΙΚΑ και θα πάει να πυροβολήσει ζόμπι !
Τα πράγματα βεβαίως ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο , αφού η παρέα θα παραβεί τον χρυσό κανόνα : "Ποτέ μη ξεφτιλίζετε τα ζόμπι !"
Ο Sebastian Street ( THE ZOMBIE KING ) είναι ο Dean . Μια μέρα πριν το γάμο του , βρίσκεται ημίγυμνος και κρεμασμένος ανάποδα σε ένα στριπτιζάδικο με μια στρίπερ με κόκκινο δερμάτινο να τον μαστιγώνει . Οι φίλοι του , Ronny , Gordon , TC , Sanjay και Marky , τον φορτώνουν όπως είναι μέσα σε μια λιμουζίνα , και πάνε όλοι μαζί στην στρατιωτική βάση για ένα παιχνίδι ZOMBALL . Εκεί φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι του και ξεκινάει το τρέξιμο ! Ο γάμος δεν γίνεται ποτέ , αφού ανακαλύπτει πως ο Marky είχε σχέση με την μέλλουσα γυναίκα του ...
O Ronny ( Joe Rainbow - ZOMBIE RESSURECTION ) είναι ο υπεύθυνος του εκτροχιασμού της όλης κατάστασης , αφού νιώθοντας τύψεις για την κατάντια μιας όμορφης νεκροζώντανης (που μοιάζει πιο πολύ με χλωμή γκοθού , παρά με ζόμπι) , αποφασίζει να την ελευθερώσει κρυφά απ'όλους ! Καταφέρνει να ελευθερώσει κάθε κρατούμενο βέβαια ... Θα καταλάβει το λάθος του πολύ αργά , γιατί το πέσιμο στο νεκρό γκομενάκι θα του κοστίσει τη ζωή ... Σταδιακά γίνεται ο βασιλιάς των νεκροζώντανων και παίρνει τον θρόνο του Mr. Ree .
Η Lily Brown ( SINBAD AND THE MINOTAUR ) είναι το όμορφο ζόμπι .
H Sophie Lovell Anderson είναι η Candy , η στρίπερ με το μαστίγιο . Είναι φοιτήτρια , και νιώθει άσχημα για την δουλειά της . Αναπτύσσεται συμπάθεια με τον Dean .
Ο Brian Wheeler είναι ο Mr. Big , ο νάνος μπάτλερ . Ο Wheeler ήταν ένα από τα Ewoks στο THE RETURN OF THE JEDI (1983) .
Ο Jeff Rudom ( DANNY THE DOG , REVOLVER ) είναι ο Mr. Ree , ο καθόλου ευχάριστα παχουλός μυστήριος με το μούσι που ελέγχει την όλη επιχείρηση του ZOMBALL (έχει και μπέρτα και χρυσό θρόνο. Καταλήγει ένα κομμένο κεφάλι σε πιατέλα ... Αυτή είναι η τελευταία του ταινία , αφού πέθανε στ'αλήθεια ένα χρόνο αργότερα .
----------------------------------------------
-Βραβείο Έχει Παρατραβήξει Το Αστείο , πάει :
Υπάρχει δημοσιογράφος που λέγεται Georgina Romero . Συναγωνίζεται ανοικτά την Argenta του MEAT MARKET (2000) . 'Νταξ , γελάσαμε τις 100 πρώτες φορές ...
Γενικά τα ζόμπι είναι σχεδόν μέτρια (και επαναλαμβανόμενα) , και το γεγονός πως χρησιμοποιείται η εύκολη λύση του cgi ηλεκτρισμού για την εξουδετέρωση τους , εκμηδενίζει την οποιαδήποτε ευκαιρία για λίγο ευχάριστο σπλατερίδι . Να μου πεις ακόμη και τα άσφαιρα κοστίζουν ...
Ακόμη και οι Άγγλοι φεσώνονται μερικές φορές ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.