Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

OSOMBIE (2012)


" Σκέφτηκες ποτέ πως οι νεκροί θα ήταν το χειρότερο είδος εχθρού ;
- Οι νεκροί εχθροί ήταν πάντα το καλύτερο είδος εχθρού .."
O σατανικότερος άνθρωπος μετά τον Χίτλερ είναι νεκρός !
Φυσικά μιλάω για τον Osama Bin Laden . Αλλά δεν φτάνει μόνο μια φορά ! Πρέπει να ξαναπεθάνει !
Παρακολουθούμε την ιστορία της Dusty , μιας νεαρής γυναίκας , η οποία ψάχνει να βρεί τον τρελάκια συνομμοσιολόγο αδελφό της , ο οποίος είναι πεπισμένος πως ο Osama Bin Laden δεν είναι νεκρός !
Η Dusty φτάνει μέχρι το Αφγανιστάν για να τον βρεί , και μαζί με μια ειδική ομάδα του ΝΑΤΟ θα διασχίζει μια έρημο απο κατσάβραχα , γεμάτη περιπλανόμενους νεκροζώντανους , μιας και εκείνοι βρίσκονται στην περιοχή γιατί ψάχνουν τον Bin Laden για να τον ξανασκοτώσουν .
Η Eve Mauro ( LAND OF THE LOST , ZOMBIES VS STRIPPERS ) είναι η Dusty . Ψάχνει τον αδελφό της στο Αφγανιστάν , και μετά από μάχη με νεκροζώντανους Ταλιμπαν , πέφτει πάνω στην ομάδα των σκληροτράχηλων .
O Jasen Wade ( DEAD WEST ) , είναι ο Derek . Είναι δυτικός που έχει γίνει "μαχητής της ελευθερίας" στου διαόλου τη μάνα . Τελικά ο αδελφός δεν είναι και τόσο βλαμμένος , αφού ο Osama έχει όντως επιστρέψει απ'τον υγρό του τάφο , και ετοιμάζει στρατό από νεκροζώντανους τρομοκράτες ! Ο Derek έχει βάλει σκοπό να σκοτώσει και αυτός τον Osama και τα καταφέρνει αφού χρησιμοποιεί μπαζούκα σε κλειστό χώρο ...

O Corey Sevier ( DECOYS 1&2 , METAMORPHOSIS , IMMORTALS ) είναι ο Chip , ο επιδειξίας των σκληροτράχηλων μισθοφόρων . Είναι και ο πιό γυμνασμένος , αφού είναι ο μόνος που κάνει εισαγωγή χωρίς μπλουζάκι , και γενικότερα δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει τη μπλούζα του . Ακόμη και όταν χρειαστεί να βοηθήσει έναν τραυματία απ΄την ομάδα , βγάζει την μπλούζα ... (δεν γίνεσαι έτσι τυχαία Απόλλωνας στο IMMORTALS) - και φυσικά παίζει ειδύλλιο με την Dusty .
Η Danielle Chuchran ( THE BOLD AND THE BEAUTIFUL , SNOW BEAST ) είναι η Tomboy , η ξανθιά ζεν σπαθομάχος με την κατάνα . Κάθε ομάδα μισθοφόρων έχει και από μια .
Ο William Rubio είναι ο Chapo , ο λατίνος της ομάδας .
O Paul Hunt ( SNOW BEAST ) είναι ο Joker . Σαλεμένος λίγο , αλλά ξέρει να χειρίζεται τον βαρύ οπλισμό του . Δεν καταφέρνει να επιβιώσει . Ένας σκληροτράχηλος σύντομος διάλογος που έχει με τον Chapo είναι απ'τους καλύτερους της ταινίας : "Ξέρεις πιο είναι το πιό δύσκολο πράγμα στο πατινάζ ; - Να μάθεις να σταματάς ; - Να πείς στους γονείς σου οτι είσαι γκεη .."
O Matthew Reese είναι ο DC , ο άλλος γυμνασμένος που ξεχνάει να φορέσει μπλούζα .Ούτε αυτός καταφέρνει να φτάσει μέχρι τέλους .
Ο Ben Urie είναι ο Doc . Το ίδιο .
Ο Danny James είναι ο Herc . Επίσης .
---------------------------------------------------------
Μπορεί να είναι κωμική η όλη κατάσταση με τους ζόμπι Ταλιμπαν , αλλά δεν είναι σάχλη και οι νεκροζώντανοι είναι όπως πρέπει να είναι .
Βάλε και ομάδα σκληροτράχηλων με ονόματα όπως Joker , Herc , Tomboy και Whiskey , και έχεις έτοιμη την αναβίωση περασμένων δεκαετιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.