Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

APOCALYPSE RISING (2008)

Ανεβήκαμε επίπεδο και πάμε να παρακολουθήσουμε παραγωγή 2,500 δολαρίων (βέβαια εξώφυλλο του dvd ούτε για δείγμα στο δίκτυο) !
Αυτή τη φορά , ο Elliot Eddie , γράφει , σκηνοθετεί , και παίζει τσάμπα στο πόνημα του (άσε που είναι και ο μοναδικός λευκός σε μια παρέα μαύρων και δεν του βγαίνει καλά ο ρυθμός) .
Η χαρούμενη παρέα λοιπόν , ξεκινάει για ένα ευχάριστα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στο δάσος .
Καθ'οδών , και ενώ είναι όλοι απασχολημένοι με τις σάχλες και τα σεξουαλικά υπονοούμενα , χτυπάνε κατά λάθος έναν παχουλό κύριο .
Τι κάνει κανείς σε αυτή την περίπτωση ;
Α. Πηγαίνει τον τραυματία στο κοντινότερο νοσοκομείο .
Β. Φεύγει σφυρίζοντας .
Ενώ η παρέα ήταν έτοιμη να αποφασίσει την διακριτική λύση του Β , ο τραυματισμένος κύριος αρχίζει να παραλληρεί , λέγοντας για κάποιους που έρχονται , με σκοπό να κατακτήσουν τον πλανήτη ! Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα , όταν ο τύπος εξαφανίζεται (την στιγμή που όλοι κοίταζαν κάπου αλλού) , ένας από την παρέα επίσης λείπει , κανένα κινητό δεν έχει σήμα , και το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπρος με τίποτα !
Από'κει και πέρα δεν κατάλαβα πότε πέρασε η κρίση και η παρέα βρέθηκε σε ένα κοντινό ξενώνα/φοιτητική εστία/δημόσιο κτήριο , με μερικές από τις κοπέλες να λυκνίζουν συγκεκριμένα μέλη του κορμιού τους , φορώντας καυτά μαγιό (μέσα στο κεφάλι του λιγδιάρη που στέκεται πίσω από το γραφείο της ρεσεπσιον) ... Ούτε εκεί υπάρχουν τηλέφωνα , ή αυτοκίνητα .
Νοικιάζουν ένα δωμάτιο , και σε λίγες ώρες κάνουν την εμφανισή τους οι μπύρες και τα τσιγαριλίκια ... ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ !
-----------------------------------------------------------
-Βραβείο Κόψε Φάτσα Και Βγάλε Συμπέρασμα , πάει :
είναι το ακαταμάχητο τρίπτυχο του βλαχο-βρικόλακα . Μπότα κατσαριδοκτόνος , χέρια τίγκα στα Alchemy Gothic μπιχλιμπίδια , και ψάθινο καπέλο . Πιστεύω πως θα σήκωνε και λίγη δαντέλα το όλο σύνολο ..
Συστήνεται ως Henry .
Κατα την διάρκεια της συζητησης , αποκαλύπτει πως βρίσκεται στην περιοχή για να βρει γυναίκες , γεγονός που τους ξενερώνει όλους - και δεν θα αργήσουν να προσπαθήσουν τον ξαποστείλουν ευγενικά . Η σακουλάρα με το χόρτο που έχει όλως τυχαίως πάνω του , θα τον κάνει ξαφνικά αγαπητό , και θα συνεχιστεί ο χαβαλές με τους νέους του φίλους μέχρι να νυχτώσει ...
Ώσπου :
Ο Sean Contreras είναι ο Shemihaza , ο πρώτος του γένους των Επόπτων (σύμφωνα με την απόκρυφη Εβραϊκή και Χριστιανική παράδωση , είναι έκπτωτοι άγγελοι . Συνδέεται εκτός του Βιβλίου του Ενόχ και με τον πάντα επίκαιρο Σατανά - μυστικός Θείος Αράχνης) . Ο Shemihaza εδώ , λέει στα θύματα του πως υπήρχε στη γη πριν τον άνθρωπο , και πλέον δεν γουστάρει να νιώθει κατώτερος ενός ξεπεσμένου και ανήθικου είδους . Σιγα σιγά , ο Shemihaza θα αρχίσει να ξεπαστρέβει τους ζαβλακωμένους εκδρομείς (υπό τους ήχους σκληρού συμμορίτικου ραπαρίσματος) , ικανοποιώντας την δίψα του για ιερατική δικαιωσύνη και απελπισμένη αναπαραγωγή ...
ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ :
Η παρέα θα ευλογίσει έναν νυπτήρα γεμάτο νερό , θα βάλουν όλοι μέσα τα χέρια τους , και το καλό θα υπερισχύσει ...
---------------------------------------------------------------
 
ο μικρός μας φίλος , θα μπορούσε επίσης να νικήσει τον Shemihaza χρησιμοποιώντας την γνωστή κίνηση Μου-Φα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.