Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

THE BLOOD STAINED BRIDE (2006)


Η προσπάθεια αναζήτησης νέου πάτου για το 2013 συνεχίζεται , με άλλη μια ταινία ανθρώπινων σχέσεων από τα αρχεία της Brain Damage Films !
O Tracy συναντάει την Madeline . Είναι και οι δύο φρεσκοχωρισμένοι . Σχεδόν αμέσως αναπτύσεται ειδύλλιο . O Tracy δεν γνωρίζει που πάει να μπλέξει ...
Η Renee Intlekofer ( BUNDY , THE BOSTON STRANGLER ) είναι η Madeline . Μανιακός ψυχάκιας που θέλει τον τέλειο γάμο . Είναι ικανή να φτάσει μέχρι τον φόνο για να τον αποκτήσει . Έχει ήδη σκοτώσει τον πρώτο άντρα της στη πρώτη νύχτα γάμου . Ξεκινάει νέα ζωή σε άλλη πολιτεία , όπου δεν την ξέρει κανείς . Εκεί τσεκάρει τον Tracy σε μια καφετέρια , την ώρα που χωρίζει με το γκομενάκι . Όλως τυχαίως , τον πετυχαίνει αργότερα να παίζει γκολφ στην παραλία με έναν φίλο του , και αποφασίζει να τον γνωρίσει με σκοπό να τον κάνει τον νέο της άντρα ...
Ο Dane Moreton ( THE HELIX LOADED - φεσο-παρωδία του MATRIX ) , είναι ο Tracy . Είναι από αυτούς που αφήνουν την καράφλα φωλιά και γελάει ο κόσμος μαζί τους , που δεν ξυρίζουν το κεφάλι τους τελείως . Πρέπει να κάνει κάτι με το όνομά του , γιατί είναι αίσχος για άντρας να σε φωνάζουν Tracy . Και το Dane αίσχος είναι !
Έχει καεί από την προηγούμενη του σχέση , και προσπαθεί να χαλαρώσει με τους χαβαλέδες φίλους του . Ερωτεύεται στο εντελώς ξαφνικά την Madline , αλλά του φαίνεται περίεργο που δεν κάνουν σεξ μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου τους .
Στο πάρτι εργένηδων που θα του οργανώσουν οι φίλοι του , θα αποκαλυφτεί το άρρωστο πρόσωπο της κοπέλας του ... αλλά πλέον είναι αργά .
----------------------------------------
Πολύ αργά για μένα που το είδα , για σένα που το διάβασες , για ολόκληρο τον κόσμο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.