Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

SICKNESS HOUSE (2006)


Εξωφυλλάρα + Brain Damge Films = Ασυγκράτητο φέσι !
69 λεπτά αχαλίνωτης αγωνία για το πότε θα τελειώσει επιτέλους η τελευταία σκηνοθετική απόπειρα του Patrick Higgins , και όχι για το πως εξελίσεται η υπόθεση :
Βαρετοί τριαντάρηδες , που μάλλον καλύτερα να είχαν ελεύθερο σενάριο , παρά να τους βλέπεις να προσπαθούν να αποστηθίσουν τις γραμμές τους με αμήχανη χαλαρώτητα , κάνουν τους φίλους που έχουν μαζευτεί σε ένα σπίτι για να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου !
Η όλη βαρεμάρα (η δική τους) θα φάει κλωστιά στα αχαμνά σύντομα , αφού ξαφνικά το σπίτι θα αποκλειστεί με νάυλον από τον υπόλοιπο κόσμο (βλέπε REC) , λόγω μολυσματικής ασθένειας που κουβαλάει ένας από αυτούς : Η συνηφάδα του πολιτικού που διοργανώνει την βραδιά , μετατρέπεται σε τρελή που ουρλιάζει και προσπαθεί να φάει τους καλεσμένους !
Οι παραισθήσεις , η δολοφονική παράνοια και η μούχλα (από το φαγητό , μέχρι τους ανθρώπους - βλέπε φωτό επάνω) , δεν αργούν να κυριεύσουν τους πάντες μέσα στο τεράστιο σπίτι ...
Θα πρότεινα άμεσο εξαγνισμό με ολικό βομβαρδισμό της περιοχής , αλλά η ταινία θα κρατούσε μόνο για δέκα λεπτά και δεν θα μπορούσα να μοιραστώ την ψυχεδέλια των διαφορετικών ωρών της ημέρας που φαίνονται έξω από τα παράθυρα (ανάλογα ποιούς βλέπεις να μιλούν - σε άλλο παράθυρο έχει ήλιο , και στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο έχει νυχτώσει) .
Οι άνθρωποι με τα λευκά καθαρίζουν στο τέλος , παίρνοντας μαζί τους τους δύο μοναδικούς επιζώντες (ένας μολυσμένος και ο άλλος υγειής) για "χρόνια" παρακολούθηση ...
--------------------------------------------------
Η όλη ψεύτο-Rec φάση , ξενερώνει και τους πιο σκληροπυρηνικούς φεσατζήδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.