Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

DEAD TEENAGERS (2007)


 Το DEAD TEENAGERS είναι μια ανθολογία μικρών ιστοριών τρόμου , ακόμη μικρότερου κόστους , από τον Chris LaMartina ( GRAVE MISTAKES ) . Αποτελείται από 4 ιστορίες , οι οποίες βρίσκονται και-καλά μέσα σε ένα βιβλίο που ανακαλύπτει ένας νεαρός φοιτητής στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου του , ένα σκοτεινό φθινοπωρινό απόγευμα ...
BOO MEN :
Νεαρός έχει εφιάλτες με έναν τύπο με σεντόνι στο κεφάλι (αλα Jason στην δεύτερη ταινία της σειράς , χωρίς όμως τρύπα για το ένα μάτι) που προσπαθεί να τον σκοτώσει . Παράθυρα και πόρτες χτυπούν ασταμάτητα και ο ύπνος έχει γίνει μαρτύριο . Η επίσκεψη σε ψυχίατρο δεν θα βοηθήσει . Το γνωστό παραληρηματικό φέσι . Τον/τους-βλέπω-μα-δεν-είναι-εκεί .
Τελικά αποδεικνύεται πως ο ψυχάκιας είχε μαχαιρώσει τον αυστηρό πατέρα του στο κελάρι του σπιτιού , και από τότε είχε τύψεις ...
FULL MOONLIGHTING :
Λυκάνθρωποι .
Λυκάνθρωποι στις β' βιντεο-παραγωγές μετά τον Lon Chaney Jr. και τον Paul Naschy , σημαίνει γελοίοι με τριχωτές μουτσούνες . Ο εν λόγω γελείος με την τριχωτή αμφίεση , τρομοκρατεί τους ανθρώπους που είχαν την ατυχία να κατοικούν στην φανταστική οδό Talbot ( Larry Talbot ήταν το όνομα του Lon Chaney στο THE WOLF MAN του 1941 ) . Νούμερο ΕΝΑ ύποπτος , ο φρεσκολουσμένος μεταλλάς με το αυτοσχέδιο μπλουζάκι "I HATE YOKO ONO" , που έχει ένα μακελεμένο πτώμα γυναίκας στο υπόγειο του σπιτιού του .
Τελικά ο λυκάνθρωπος ήταν στο εντελώς αναμενόμενο όμως , το γκομενάκι που τον τριγύριζε ...
SKELETON KEYS :
Πιανίστρια τα έχει με άνετο τύπο ο οποίος της κάνει γκρίνιες λόγω αποχής απ'το σεξ . Η ηρεμία της τόσο αταίριαστης σχέσης πάει περίπατο όταν η κοπέλα αρχίζει να βλέπει την νεκρή γιαγιά της μέσα στο σπίτι (που μοιάζει με ζόμπι τραβεστί) , μεταξύ άλλων παραισθήσεων .
Τελικά η γιαγιά είναι μανιακός δολοφόνος/φάντασμα ...
SUCKERS :
Δύο φίλοι διατηρούν έναν παλιό κινηματογράφο . Δεν γνωρίζουν για τους κρυμμένους ένοικους , μέχρι που πέφτει στα χέρια τους μια μπομπίνα ενός παλιού φιλμ . Εκεί θα αναγνωρίσουν μια κοπέλα η οποία συχνάζει στο σινεμά ... και είναι βρικόλακας .
---------------------------------------------------------------
Στο τέλος της "ανάγνωσης" των ιστοριών , εμφανίζεται ο τύπος με το σεντόνι στο κεφάλι πίσω από τον κακόμοιρο αναγνώστη της βιβλιοθήκης .
Στο τέλος της προβολής δεν έχει εμφανιστεί κανείς για μένα για να γλιτώσω από όλο αυτό το μαρτύριο που θα συνεχιστεί για άλλον ένα μήνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.