Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

INTO THY HANDS (2004)

ο Ιούδας . Ανάμεσα σε ρεσό .
Η γκόμενα του Ιούδα . Ανάμεσα σε ρεσό .
Τα εργαλεία του Bill/Ιησού . Πάνω από ρεσό .
Ο Πιλάτος . Έχει και μεταλάδικο μπάρ .
Οπίσθια όψη της γκόμενας του Πιλάτου . Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα ..
Το κεφάλι του Πιλάτου . Ανάμεσα σε κεριά αυτή τη φορά .
Η γκόμενα του Πιλάτου . Ανάμεσα σε κεριά και αυτή .
Νόμιζα ότι θα έγραφε SLAYER , αλλά τελικά το έκανε για να βουτήξει το πινέλο του ...
Η ΛΙΣΤΑ
Μαρία Μαγδαληνή με καρφί στο μέτωπο ..
Πρόχειρη θεολογική συζήτησε σε chat ..
Ευχάριστη βόλτα στο πάρκο ..
Παρέα με την "Άπιστη Θωμαίς"
Αφαίρεση καρφιού από φεσο-χέρι . Ακολουθεί και σύντομος βιασμός της πληγής (το περίμενα πως θα το έκανε και αυτό) ...
Τελική κάθαρσις ...

Οι ασκοί του φεσιού ξανάνοιξαν πιο βίαια από ποτέ , αφού έχουν μείνει ακόμη τρεις κασετίνες με 50δες συλλογές της Brain Damage στο ράφι - και η καινούργια τηλεοπτική χρονιά μόλις ξεκίνησε ...
Το εικονοκλαστικό έργο (με έμφαση στο -κλαστικό) , του πρωτοπόρου μεταλά (πάνω απ'όλα) βιντεο-φεσατζή Bill Zebub , συνεχίζεται .
Φυσικά ο τίτλος από πάνω είναι η κυριλέ έκδοση για να κυκλοφορήσει η "ταινία" και παραέξω από τους κολλητούς του Bill , αφού πρόκειται για το JESUS CHRIST: SERIAL RAPIST !
O Bill μάζεψε την παρέα του για άλλη μια φορά , και μας παρουσιάζει το βουβό του ψυχόδραμα (βουβό σε ότι αφορά τους διαλόγους , αφού υπάρχουν διάφορες κάρτες με τίτλους εδώ και εκεί - και θορυβώδες , αφού είναι τίγκα στην τίμια αντίχριστη μέταλ υπόκρουση ανακατεμένη με Enigma ψαλμωδίες) !
Ο Bill είναι ο Ιησούς , ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει . Το θέμα είναι πως έχει μεγάλο πρόβλημα με όλους όσους δεν πιστεύουν σε αυτόν , κυρίως διάφορα σαδομάζο γκομενάκια των επίσης τρελών φίλων του (που νομίζουν πως είναι μετεμψυχώσεις άλλων φανταστικών χαρακτήρων όπως ο Πόντιος Πιλάτος , ο Πέτρος , ο Άπιστος Θωμάς , κτλ) , τα οποία πέφτουν θύματα στις φωτογραφικές του διαστροφές (και στο ξεδιάντροπο χούφτωμα του) . Όσες δεν ακολουθούν τον λόγο του , καταλήγουν νεκρές , βιασμένες , ημίγυμνες και στημένες μπρούμητα σε πόζα σταύρωσης ανάμεσα σε σατανικά ρεσό ... Ο Bill/Ιησούς , βιντεοσκοπεί τα ευχάριστα σέσιονς που έχει με τα κορίτσια και στέλνει τις ταινίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον τίτλο "Ευαγγέλια Του Αίματος" .
Ο Bill/Ιησούς , πέρα από τις δολοφονίες , τα χουφτώματα και τους βιασμούς , την βρίσκει άγρια χαρακώνοντας τα χέρια του με ένα ξυράφι (αφού φτιάξει μερικές γραμμές , χρησιμοποιεί το αίμα του για να διαγράψει με πινέλο από μια λίστα τα ονόματα των φίλων του που έχει καθαρίσει) .
------------------------------------------------------
Ευτυχώς που τα γκομενάκια που υποφέρουν δεν ανήκουν στην γνωστή υπέρβαρη συμμορία που λυμαίνεται τέτοιου είδους παραγωγές , και κάνουν τα 72 λεπτά της χέβυ μέταλ φαντασίωσης υποφερτά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.