Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

SUPER HELL (2005)

στην υγειά σου Conrad ! Όσο και να πιείς δεν ξεχνάς που έχεις παίξει ...

ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΣΙ για άλλη μια φορά !
Στις αρχές του μήνα είχα αναφερθεί στην δεύτερη ταινία της κολασμένης βιντεο-τριλογίας του Johnny Walker . Σήμερα , ήρθε η ώρα του πρώτου ξεδιάντροπου χτυπήματος στο μαλακό μόριο του καλού γούστου ....
Μια από τα ίδια . 15 χιλιάδες δολάρια πεταμένα απ'το παράθυρο για να νιώσει καλτ σκηνοθέτης ο Johnny Walker , χέβυ μεταλιέρα στο φουλ και βλαμμένοι με αποκριάτικες μάσκες . Και ο Σατανάς να περιφέρεται στην γη προκαλώντας τον πανικό απ'όπου περνάει .
Ο Johnny Walker είναι ο Jodie Jupiter , ο/η/το τραβεστί καλλιτέχνης . Άμα έχεις εμμονή με τον Ed Wood , αυτά παθαίνεις στο τέλος .
Ο Conrad Brooks κάνει με επιτυχία τον συνταξιούχο εαυτό του , φίλο του Σατανά , που περιφέρεται εδώ και εκεί . Ακόμη να μάθει να παίζει .
Ο Robert Z'Dar (MANIAC COP και σερι από βιντεο-φέσια) είναι ο Granny Bob . Παίζει πιάνο χτυπώντας το με τις παλάμες . Πρέπει να ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα .
Φωτογραφικά Ντοκουμέντα Κλασμένου Robert Z'Dar , 1 και 2 . 
 Ο Chris Braineater κάνει με χαρακτηριστική άνεση τον τραβεστί Σατανά/Θάνατο . Δεν γελάσαμε στο δεύτερο . Δεν γελάσαμε και στο πρώτο .
Ο Mike Soots είναι ο Blupo o κλόουν .
Ο Braian Wilson είναι ο Devil Βat (βλέπε ταινία με Bela Lugosi) . Μη περιμένεις κάποια αναφορά εδώ . Είναι τόσο αίσχος , που ούτε αναφορά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό σε ταινία του 1940 .
-----------------------------------------------------
τον βλέπεις πως σε κοιτάζει ; Συνέχιζε να βάζεις αυτές τις αηδίες στο holodeck ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.