Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

FIST OF THE VAMPIRE (2007)

Nicholas ο Βρικόλακας .
ψηφιακή φωτιά που φαίνεται αρκετά καλή ..
αεροπλανικό που θα μπορούσε να έχει πολύ άσχημη κατάληξη .
Τα γυαλιά βάζουν το "μυστικός" στο Μυστικός Πράκτορας .
Darian Caine σε χαρακτηριστική ερμηνεία ...
οι σκηνοθέτες έχουν και τα τυχερά τους ...
ψηφιακός πυροβολισμός στα μούτρα ... κάτι που συμβαίνει πολύ σε αυτή τη ταινία ..

Εδώ μιλάνε οι άντρες πλέον .
Αλλά δεν έχουν και πολλά να πούνε ..
O δυτικός νίντζα και βιντεοσκηνοθέτης με την κοτσίδα Len Kabasinski ( SWAMP ZOMBIES ) επιστρέφει με δυνατή παραγωγή , που αναμιγνύει το φτηνιάρικο γκοθο-νουάρ με τις εφαρμοσμένες πολεμικές τέχνες ! Με αυτή την ετερόκλητη πρόσμιξη κατάφερε να δημιουργήσει έναν πραγματικό κολοσσό καταιγιστικής δράσης (που μοιάζει πιο πολύ με χαλαρή προπόνηση σε σχολή πολεμικών τεχνών πλημμυρισμένη από ψηφιακά εφέ) .
Ξεχάστε τις δαντέλες , τις μπύρες με τη γρεναδίνη και τα αυτιστικά μπρος-πίσω υπό τους ήχους του απαράδεκτου Temple of Love .
O γυμνασμένος αστυνομικός Lee Southward (ο πρωτοπαλαιστής Brian Anthony - μη φαντάζεσαι Wrestlemania και τέτοια , σε κάτι τοπικές διοργανώσεις εμφανίζεται) είναι σε επικίνδυνη μυστική αποστολή . Σκοπός του , να διεισδύσει σε κάτι παράνομα τουρνουά πολεμικών τεχνών (δηλαδή μαζεύονται σε κάτι αποθήκες και πλακώνονται) . Πρέπει να καταστρέψει εκ των έσω τους διοργανωτές των αγώνων που είναι φυσικά ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ! Άσε που έχει προηγούμενα μαζί τους , αφού το 1977 οι ίδιοι τύποι είχαν σκοτώσει τον πατέρα του , την μάνα του , και τις δύο του αδελφές ! Πέρα από το ασίγαστο μίσος που έχει για τους απέθαντους , διαθέτει και ψηφιακές σφαίρες που διασχίζουν την οθόνη σε φαντασμαγορικό bullet time (σχεδόν κάθε φορά που πυροβολεί) ... Ο Lee είναι αδέκαστος και δεν διστάζει να πυροβολήσει μέσα στα μούτρα .
Ο επίσης δευτεροκλασάτος (και υπέρβαρος) πρωτοπαλαιστής Brian Heffron ( ο ερημίτης στο SWAMP ZOMBIES ) είναι ο Nicholas . Ένας από τους διοργανωτές των αγώνων .
H Darian Caine (μόνιμη λεσβιακή ιέρεια της Seduction Cinema) , είναι η Jade , μια από τους βρικόλακες . Προσφέρει τα αναμενόμενα , όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια . Την βλέπουμε για άλλη μια φορά γυμνή και ματωμένη δηλαδή .
Η Cheyenne King ( DEMONS RISINGS , WENDIGO: BOUND BY BLOOD ) είναι η Davidson , μια από τις μονομάχους των αγώνων . Ο Lee την προσεγγίζει και δημιουργείται εκρηκτικό πάθος μέσα στην όλη ένταση , αφού βρίσκεται και αυτή σε μυστική αποστολή με σκοπό την σύλληψη των απέθαντων εγκληματιών !
-----------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.