Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

THE SLASHER (2000)

ο Δεν-με-βλέπεις-δεν-με-ακούς-δεν-με-βρίσκεις-μα-σε-βρίσκω-εγώ !
Jim Haggerty , σκηνοθέτης/γκοθας ντετέκτιβ
μια από τις γυμνές κοπέλες του εξωφύλλου του dvd
ο δεύτερος ντετέκτιβ , μπροστά από αφίσα TOXIC AVENGER !
η δεύτερη κοπέλα του εξωφύλλου , με ρούχα εδώ ..
ο Jim Haggerty δεν ετοιμαζεταί να βγει έξω για βράδυ , απλά έχει φάει μπουνιές και έχουν ματώσει τα χείλη του ...
καθόλου ύποπτος ...
η σύλληψη του δράκου
η δικαιωσύνη έρχεται από τα χέρια των συγγενών των νεκρών κοριτσιών ...

Η νέα χιλιετία μπορεί να ξεκινάει , αλλά το φέσι παραμένει ακραίο .
Ο Jim Haggerty γράφει και σκηνοθετεί άλλο ένα βιντεο-έπος με τον εαυτό του να συνεχίζει να κάνει τον αστυνόμο/ντετέκτιβ , όπως τότε που έφτιαχνε φεσό αστυνομικές 10λεπτες βιντεοταινίες με τους φίλους του ...
Παρακολουθούμε στα γρήγορα την ιστορία ενός δολοφόνου με μάσκα που κυνηγάει γκομενάκια σε διάφορα προάστια της Νέας Υόρκης . Σύμφωνα με το εξώφυλλο του dvd , ούτε τον βλέπεις , ούτε τον ακούς , ούτε μπορείς να τον βρεις . Σε βρίσκει αυτός !
Παρόλα αυτά , ο δολοφόνος κυκλοφορεί με τα ίδια μαύρα ρούχα και εκτός "δουλειάς" , με δύο εκκεντρικούς ντετέκτιβς να προσπαθούν να τον πιάσουν .
---------------------------------------------------------
Η τρελοφάση με την συγκεκριμένη ταινία , πέρα από τον γκοθά ντετέκτιβ/σκηνοθέτη , είναι πως είναι ντουμπλαρισμένη με τέτοιο τρόπο , που η ήδη αίσχος ηθοποιία των φίλων του Haggerty , εκτινάσεται σε νέα ύψη άνευρης ερμηνείας .
Σημειώσεις για λεπτομέριες καταδίωξης : Όταν σε κυνηγάει κάποιος σε απόσταση αναπνοής , ακριβώς δύο βήματα πιο πίσω από εσένα μέχρι την πόρτα του σπιτιού σου , το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν μπεις μέσα δεν είναι να ανοίξεις το νερό για ένα χαλαρό ντουζάκι .
Αλλά αυτά συμβαίνουν άμα "δεν τον βλέπεις" και "δεν τον ακούς" ... (τουλάχιστον είδαμε τα πρώτα βυζάκια με κρίκους στις ρόγες - και σε άλλα σημεία του σώματος - ακολουθούν και μεγαλύτερου μεγέθους αργότερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.