Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

BLOOD MOON (2014)


Γραμμένο από τον Alan Wightman ο οποίος είναι γνωστός για οικογενειακές αγγλικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι LIVE FROM HER MAJESTY'S και GET THE PICTURE .
Σκηνοθετημένο από τον επίσης Βρετανό που δεν έχει κάποια προηγούμενη επαφή με το συγκεκριμένο είδος , Jeremy Wooding ( BOLLYWOOD QUEEN ) .
Γνωστό και ως "Άλλη Μια Ταινία Με Λυκάνθρωπους Η Οποία Έχει Τη Λέξη "Αίμα" η/και "Φεγγάρι" Στον Τίτλο" .
Βρισκόμαστε στα 1887 και η Αμερικάνικη Άγρια Δύση είναι πιο αδίστακτη από ποτέ .
Μια άμαξα που διασχίζει το Κολοράντο , η οποία μεταφέρει ένα νιόπαντρο ζευγάρι , έναν ιερέα , μια ιδιοκτήτρια σαλούν , έναν νεαρό Βρετανό δημοσιογράφο που έχει σκοπό να καταγράψει το περιπετειώδες οδοιπορικό του στην Νέα Γη και έναν βασανισμένο πιστολέρο ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει εξιλέωση μετά τον θάνατο της οικογένειας του , καταλήγει σε μια μικρή πόλη ανθρακωρύχων για σύντομη ξεκούραση των επιβατών . Οι χαρακτήρες θα πέσουν θύματα αγριάδας δύο καταζητούμενων κακοποιών , μην γνωρίζοντας πως αυτό θα είναι το λιγότερο από το άμεσο πρόβλημα επιβίωσης που τους περιμένει . Το ξεντεριασμένο πτώμα ενός ερημίτη θα τους βάλει σε σκέψεις , καθώς οι συνήθεις ύποπτοι για τέτοιες βιαιότητες είναι είτε οι Ινδιάνοι , είτε οι λύκοι που τριγυρνούν στην περιοχή .
Ο υπεύθυνος του μακελειού είναι συνδυασμός των παραπάνω , αφού οι μάγοι "Δερματοπερπατητές" συνηθίζουν να μεταμορφώνονται σε λύκους για να προστατεύσουν την ακεραιότητα της κυνηγημένης τους φυλής .
Οι Δερματοπερπατητές :
Οι λυκάνθρωποι της ιστορίας που λυμαίνονται την περιοχή φαίνεται να είναι δύο . Δεν κάνουν επίθεση και οι δύο μαζί ποτέ . Το τέχνασμα στατική λατέξ μουτσούνα πάνω από την αρκουδοστολή για να φαίνεται πιο ψηλό το τέρας μόλις που λειτουργεί , και αυτό γιατί τα κοντινά πλάνα στο πρόσωπο είναι ελάχιστα και περνούν μπροστά από τα μάτια του θεατή ταχύτατα .
Υπάρχουν μέτριες δόσεις χυμένων εσωτερικών οργάνων και τα ψηφιακά εφέ δένουν με τους πυροβολισμούς και τις πληγές που δημιουργούν αυτοί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.