Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

NAVY SEALS VS ZOMBIES (2015)

  
"Προφανώς είμαστε σε Αμερικάνικο έδαφος και αυτοί είναι Αμερικανοί πολίτες , αλλά θα κάνετε ότι χρειαστεί για να σώσετε τον Αντιπρόεδρο ..."
- Υπολοχαγός Pete , Navy Seal .
 
Γραμμένο από τον Matthew Carpenter ( PAINKILLER JANE , ALIEN ADMISSIONS ) .
Σκηνοθετημένο από τον επαγγελματία οδηγό αγώνων ταχύτητας/κασκαντέρ Stanton Barrett ( THE LAST OF THE MOHICANS , BAYWATCH NIGHTS , BATMAN & ROBIN , CRADLE 2 THE GRAVE , 2 FAST 2 FURIOUS ) .
Ομάδα αποφασισμένων/σκληροτράχηλων πεζοναυτών υποβρυχίων καταστροφών έρχονται αντιμέτωποι με ορδή κανίβαλων νεκροζώντανων μετά από ξέσπασμα δολοφονικού ιού στην Νέα Ορλεάνη !
Η ιδέα και μόνο ενός τέτοιου θεάματος αρκούσε ώστε να πέσουν 5 εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι και να ξεκινήσει η παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας .
Συγκεκριμένα , ο Αντιπρόεδρος της Αμερικής βρίσκεται για μια σύντομη περιοδεία στην Πολιτεία της Λουϊζιάνα , όταν χάνεται η επικοινωνία με την συνοδεία ασφαλείας του . Η Αμερικάνικη Κυβέρνηση αποφασίζει να στείλει τους καλύτερους για την επιχείρηση διάσωσης του .
Η επίλεκτη ομάδα (η οποία αποτελείται από ηθοποιούς και αληθινούς καταδρομείς με εμπειρία σε εμπόλεμες ζώνες) θα βρεθεί στην μέση μιας άλλης πραγματικότητας μέσα στην πόλη , Raccoon City-style και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την μακάβρια απειλή ενός διαφορετικού τύπου εχθρού που δεν πέφτει τόσο εύκολα στο έδαφος .
Ο Michael Dudikoff ( AMERICAN NINJA ) είναι ο Sheer , ο Διοικητής της ομάδας των Navy Seals . Εμφανίζεται αρχικά με τον προτζέκτορα να του καλύπτει την μισή μούρη για να ενημερώσει την ομάδα για την άσχημη κατάσταση που έχουν να αντιμετωπίσουν στην Λουϊζιάνα . Στην συνέχεια καρδιοχτυπά στο κέντρο επιχειρήσεων ελέγχοντας την πορεία τους μέσω LIVE βιντεοσκόπησης από τις κάμερες που έχουν πάνω τους . Έχει αντρίκια χαρακιά στο πρόσωπο , πιθανότατα από την εποχή που ήταν Νίντζα .
Ο Ed Quinn ( STARSHIP TROOPERS 2: HERO OF THE FEDERATION , HOUSE OF THE DEAD 2 , EUREKA , WEREWOLF: THE BEAST AMONG US ) είναι ο Υπολοχαγός Pete . Θα οδηγήσει την ομάδα μέσα από την εχθρική περιοχή έχοντας τον χρόνο εναντίον του . Υπάρχει διαταγή να αποκλειστεί η πόλη για τον αναμενόμενο βομβαρδισμό και εντολές για άμεση διάσωση επιστημόνων της CIA (;) που βρίσκονται σε κοντινό κτήριο .
Ο Damon Lipari ( VAMPIRE BATS , WRONG SIDE OF TOWN , BLOOD OUT , SHARK NIGHT 3D , VICE ) είναι ο AJ Prescott , ο καινούργιος στην ομάδα . Έχει πάρει την θέση κάποιου άλλου ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε αποστολή στο Αφγανιστάν και ήταν αγαπητός σε όλους . Εξαιτίας αυτού του γεγονότος , ο AJ είναι ο αποδέκτης πειράγματος από τους "παλιούς" . Είναι ο πιο εξευγενισμένος από τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι καλυμμένοι με τατουάζ , μούσια και μύες , χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε εντελώς διαφορετικό τάργκετ γκρουπ ανθρώπων .
Ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA , Rick Fox ( RESURRECTION , SHARKNADO 3: OH HELL NO! ) είναι ο σοκολατένιος Αντιπρόεδρος της Αμερικής , Bentley . Μετά την αρχική γοητεία της συνέντευξης , μένει με επίδεσμο στο κεφάλι και περιμένει να τον σώσουν .
H Stephanie Honore ( VAMPIRE BATS , WOLVESBAYNE , FINAL DESTINATION 4&5 , BLOOD OUT , LEFT BEHIND , TAKEN 3 ) είναι η Amanda , η μαχητική δημοσιογράφος που καλύπτει μαζί με τον κάμεραμαν της την επίσκεψη του Αντιπροέδρου όταν ξεσπάει ο πανικός . Δεν της δίνει σχεδόν κανείς σημασία .
Τα Ζόμπι :
Οι μολυσμένοι της Λουϊζιάνα κατατάσσονται στην σύγχρονη κατηγορία "δρομείς παρκουρίστες πιθηκάνθρωποι" . Η ταχύτητα αποτρέπει πολλά κοντινά , οπότε το μακιγιάζ είναι προαιρετικό τις περισσότερες φορές . Το σκούρο φίλτρο (αν ήμουν Β-Movie στυλίστας μπορεί και να πετύχαινα ακριβώς το χρώμα , αλλά η ετεροφυλοφιλική αχρωματοψία μου επιτρέπει μόνο κατά προσέγγιση αναγνώριση της χρωματικής παλέτας) που καλύπτει την εικόνα του βίντεο δίνει μια αίσθηση πολεμικής καφρίλας/απόγνωσης , κάνοντας τους σπινταρισμένους νεκροζώντανους να φαίνονται πιο απειλητικοί από ποτέ - και το ψηφιακό αίμα πιο πιστευτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.