Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

THE WALKING DECEASED (2015)


Γραμμένο από τον ηθοποιό Tim Ogletree (πέρα από εδώ έχει εμφανιστεί και σε άλλο φεστιβάλ εξυπνάδας που ακούει στο όνομα SUPERNATURAL ACTIVITY) .
Σκηνοθετημένο από τον Scott Dow (αυτή είναι η πρώτη "μεγάλου μήκους" ταινία του) .
Γνωστό και ως WALKING WITH THE DEAD .
Ο Σερίφης Lincoln ( Dave Sheridan - SCARY MOVIE , THE DEVIL'S REJECTS ) ξυπνάει σε νοσοκομείο μετά από κώμα 29 ημερών και καταλαβαίνει με τρόμο πως βρίσκεται σε έναν νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι νεκροί περπατούν και τρώνε τους ζωντανούς !
Η συνέχεια είναι μια αλληλουχία από αστείες καταστάσεις , οι οποίες κανιβαλίζουν σαν τους νεκροζώντανους του νέου κόσμου (πέρα από την φιλμογραφία του George Romero) ταινίες όπως τα SHAUN OF THE DEAD , 28 DAYS LATER , ZOMBIELAND , ZOMBIE STRIPPERS , WORLD WAR Z , WARM BODIES έχοντας ως κεντρικό θέμα για τον γενικότερο χαβαλέ την τηλεοπτική σειρά (ή καλύτερα μερικούς χαρακτήρες από την σειρά και το πρώτο επεισόδιο) όπου χρησιμοποίησε περίτεχνα ο εμπνευστής του τίτλου , THE WALKING DEAD .
Ο Σερίφης βρίσκει τον γιο του Chris , τον οποίο αποκαλεί συνέχεια Carl , σε ένα στριπτιζάδικο με ζόμπι χορεύτριες και με την βοήθεια των 4 χαρακτήρων από το ZOMBIELAND και του επιμελώς νεκροποιημένου γόη από το WARM BODIES , προσπαθούν να βρουν ένα ασφαλές μέρος διασχίζοντας την Αμερική ανάμεσα σε νεκροζώντανους και καλαμπούρια .
Ένα σέσιον χρήσης μαριχουάνας θα χαλαρώσει επιπλέον την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε ανατίναξη βεγγαλικών που με την σειρά τους θα τραβήξουν την προσοχή των νεκροζώντανων για την έκβαση της τελικής μάχης μέσα σε ένα αμπαρωμένο αγροτόσπιτο NIGHT OF THE LIVING DEAD-style , αλλά αυτή τη φορά με νεροπίστολα και μηδαμινή σοκαριστική αξία για τις επόμενες γενεές !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.