Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

JURASSIC PREY (2015)


Γραμμένο από τον John Oak Dalton ( PETER ROTTENTAIL , RAZORTEETH , AMITYVILLE DEATH HOUSE ) .
Σκηνοθετημένο από τον παλαίμαχο Β-βιντεά , Mark Polonia ( SPLATTER FARM , HELLSPAWN , NIGHT CRAWLERS , TERROR HOUSE , FEEDERS 2: SLAY BELLS , PETER ROTTENTAIL , SPLATTER BEACH ) .
Γνωστό και ως MEATEATERS στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού .
Η Jackie ( Danielle Donahue - DEAD BODY MAN , MUCKMAN , QUEEN CRAB ) είναι πρώην στριπτιζέρ , σύζυγος μαφιόζου η οποία αποφασίζει να αλλάξει σελίδα στην ζωή της κλέβοντας τα βρώμικα λεφτά του άντρα της και φεύγοντας μαζί με τον γκόμενο . Χρειάζεται μόνο να κάνει μια μεγάλη ανάληψη από τον κοινό τους λογαριασμό και να κρύψει τα λεφτά στην κρυφή καμπίνα που έχουν σε ένα δάσος .
Ο Andy ( Jeff Kirkendall - BLACK EASTER , BLOODLUST , CAMP BLOOD FIRST SLAUGHTER ) είναι πρώην παιδί-σταρ ηθοποιός ο οποίος έχει χάσει κάθε διάθεση για ζωή . Αποφασίζει να συμμετάσχει σε ληστεία παρέα με παλιούς του φίλους από το συνεργείο γυρισμάτων της μοναδικής τηλεοπτικής σειράς που τον έκανε διάσημο . Όλοι μαζί συναντιόνται στο πάρκινγκ της τράπεζας όπου γίνεται η ληστεία από την μια πλευρά και η ανάληψη από την άλλη , με την άδικη μοίρα να τους δένει μαζί για τα 70 λεπτά της βιντεοπαραγωγής του τρόμου μέσα σε μια καμπίνα κοντά σε λίμνη .
Σαν να μην έφταναν τα μπλεξίματα τους με τον νόμο - ο σκληροτράχηλος ντετέκτιβ Cutler ( Steve Diasparra - HALLOWEENIGHT , E.V.E. OF DESTRUCTION , TRICLOPS ) είναι στα ίχνη των ληστών - οι χαρακτήρες της ιστορίας συνεχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι για να ξεφύγουν από τον ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ (!) ο οποίος τριγυρίζει μέσα στο δάσος όπου βρίσκεται η καμπίνα της διαφυγής (απ'ότι φαίνεται τα τελευταία 30 εκατομμύρια χρόνια) ...
Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ :
Ο Αφρολεξόσαυρος είναι αυθόρμητος συνδυασμός χαμηλού προϋπολογισμού , ξεδιάντροπης στολής , απαράδεκτης μουτσούνας για τα κοντινά πλάνα , ψηφιακών εφέ για τις ψευτο-εκρήξεις και τα ψευτό-ξεκοιλιάσματα και Harryhausen-ικής αμηχανίας στο κοινό .
Ένα πράμα ύψους 5 μέτρων μπορεί και κινείται άνετα σε ανοιχτούς χώρους και καταφέρνει πάντα να πιάνει τα θύματα του στον ύπνο βγαίνοντας από πίσω τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.