Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

MEGA SHARK VS KOLOSSUS (2015)

  
"Τα κράτη δεν θέλουν αφοπλισμό , θέλουν εξοπλισμό ..."
- Δόκτωρ Sergie Abramov , δημιουργός του Κολοσσόυ .
 
Γραμμένο σε μια μάταια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό εναντίον των πυρηνικών και γενικότερα της κούρσας εξοπλισμού των κρατών από τον Edward DeRuiter ( 3 MUSKETEERS , 2-HEADED SHARK ATTACK , MERCENARIES ) - πιο πολύ ενημέρωσε το κοινό πως του έκαναν μεγάλη εντύπωση οι γδαρμένοι γίγαντες από το ATTACK ON TITAN (2015) .
Σκηνοθετημένο από τον Christopher Ray ( REPTISAURUS , MEGACONDA , ALMIGHTY THOR , 3 HEADED SHARK ATTACK ) .
Γνωστό και ως MEGA SHARK 4: KOLOSSUS .
Έναν χρόνο μετά την τελευταία επίθεση του Μέγα-Καρχαρία και η παγκόσμια οικονομία ακόμη να συνέλθει . Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων εθνών καταρρέουν - στο στοκ footage από παραλίες όλα φαίνονται μια χαρά παρόλα αυτά .
Κατά την διάρκεια λαθραίας εξώρυξης μεταλλευμάτων από Ρώσους αλιευτές , νέος Μεγαλόδοντας απελευθερώνεται μέσα από μια υποθαλάσσια παγίδα (εκεί είχε παγιδευτεί ο Μεγα-Καρχαρίας της προηγούμενης ταινίας - αυτός είναι το μεταλλαγμένο παιδί του) .
Την ίδια στιγμή κάπου στο Τσέρνομπιλ μισθοφόροι κάνουν παράνομη συνδιαλλαγή Κόκκινου Υδράργυρου σε μυστική στρατιωτική βάση με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί γιγαντιαίο ρομπότ , ο Κολοσσός του τίτλου ο οποίος είναι ένα μυστικό όπλο των Ρώσων , κατασκευασμένο κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου - χρησιμοποιεί Κόκκινο Υδράργυρο ως πηγή ενέργειας .
H CIA θέλει την σπάνια πηγή ενέργειας με εντολή Προέδρου . Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να απειλήσουν τον πλανήτη με πυρηνικό όλεθρο αν μάθουν πως κάτι συμβαίνει κάτω από την μύτη τους , αλλά τα πράγματα δεν φτάνουν ποτέ μέχρι εκεί λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού .
Η Ειδική Πράκτορας Moira King ( Amy Rider - THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER ) , ηγείται της προσπάθειας αντιμετώπισης του Κολοσσού .
Ο στρατός θέλει να καταστρέψει τον καρχαρία πάση θυσία .
Ο ιδιωτικός τομέας θέλει επίσης να καταστρέψει τον καρχαρία , αλλά χρησιμοποιώντας πιο οικολογικά μέσα . Ο πλούσιος κληρονόμος Joshua Dane ( Brody Hutzler - LEGALLY BLONDE , THE YOUNG AND THE RESTLESS ) , έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο πολεμικό πλοίο με ηλεκτρομαγνητικά όπλα χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι το κράτος και ζητάει την βοήθεια της ταλαντούχου επιστήμονος με ειδίκευση στους Μεγαλόδοντες Δόκτωρ Alison Gray ( Illeana Douglas - GOODFELLAS , PLUTO NASH ) - το σχεδιάγραμμα του πλοίου είναι δική της ιδέα - της χάκαραν τα email .
O Dane έχει κρυφή ατζέντα πλανητικής κυριαρχίας όπως κάθε μεγαλομανής πολυεκατομμυριούχος και αποκτάει με δόλο τον έλεγχο τόσο του Μέγα-καρχαρία , όσο και του Κολοσσού ! Δεν καταφέρνει να φτάσει στον στόχο του , καθώς η φύση είναι ανεξέλεγκτη .
Ο Μέγα-Καρχαρίας :
Αυτή τη φορά ο ψηφιακός Μεγαλόδοντας είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ . Έχει την ικανότητα να κουτουλάει πάνω σε αεροπλανοφόρα και να τα εκσφεντονίζει χιλιόμετρα μακριά . Επίσης αποκρούει τορπίλες με την ουρά του . Δύο είναι οι αξιομνημόνευτες στιγμές καταστροφής : Το χτύπημα πάνω στο άγαλμα του Ιησού στην Βραζιλία - ο καρχαρίας πέταξε πυρηνικό υποβρύχιο πάνω του το οποίο και ανατινάχτηκε μαζί με το άγαλμα - και η κουτουλιά του καρχαρία πάνω σε δορυφόρο - ο Κολοσσός τον πετάει ως σφαιροβόλος στο διάστημα μετά από εντολή του Dane και ο καρχαρίας επιστρέφει πίσω στη θάλασσα ...
-------------------------------------
Σε μια προσπάθεια αναβίωσης του παλιού καλού κινηματογράφου ψυχροπολεμικής δράσης , ο Αμερικάνος Καρχαρίας μάχεται εναντίον του Μεταλλικού Ρώσου Κολοσσού .
Οποιαδήποτε σύγκριση ή παραλληλισμός με την πραγματικότητα που επικρατεί στον πλανήτη αυτή τη περίοδο , σταματάει αναίμακτα στην συγκεκριμένη χρονοκάψουλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.