Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

INSIDIOUS: CHAPTER 3 (2015)

"Αυτός είναι ο τρόπος που πεθαίνεις !"
 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Leigh Whannell ( παραγωγός και σεναριογράφος όλων των SAW , COOTIES ) . Ο James Wan γύριζε το FURIOUS 7 και δεν κατάφερε να επιστρέψει για την συνέχεια .
Αυτή τη φορά ο χρόνος γυρίζει πίσω , 3 χρόνια πριν τα αιματοβαμμένα γεγονότα του "στοιχειώματος" της οικογένειας Lambert .
Παρακολουθούμε με μισή συγκέντρωση (γιατί πλέον έχει ξεφουσκώσει όλο αυτό το μπρος-πίσω στον χρόνο με τις κινηματογραφικές επιτυχίες του είδους) την ιστορία της Elise Rainer ( Lin Shaye - A NIGHTMARE ON ELM STREET , THERE'S SOMETHING ABOUT MARY , INSIDIOUS , INSIDIOUS: CHAPTER 2 ) , πριν την πνίξει το τραβεστί φάντασμα μέσα στο μεταφυσικό "Περαιτέρω" .
Η Elise έχει το επικίνδυνο χάρισμα επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο , και διστάζει να το χρησιμοποιήσει όταν την πλησιάζει η νεαρή Quinn Brenner ( Stefanie Scott - BEETHOVEN'S BIG BREAK ,A.N.T. FARM ) . Προτιμάει να κοιμάται παρέα με το πουλόβερ του νεκρού σύζυγου της , γιατί εκεί έξω κάτι θέλει να της κάνουν κακό . H Quinn έχει χάσει πρόσφατα την μητέρα της και ζει με τον πατέρα ( Dermot Mulroney - ZODIAC , THE GREY , CRISIS ) και τον μικρότερο αδελφό της . Ελπίζει να γίνει ηθοποιός και ψάχνει θαλπωρή εκεί που δεν υπάρχει . Σε μια από τις προσπάθειες της να επικοινωνήσει με την αγαπημένη της μητέρα , πιάνει επαφή με σατανική οντότητα η οποία φροντίζει να την στείλει σύντομα στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο πόδια για να κάνει ευκολότερη την διαδικασία "κατάληψης" της .
Ο "Άνθρωπος Που Δεν Μπορεί Να Αναπνεύσει" είναι υπεύθυνος για αρκετούς θανάτους στην πολυκατοικία όπου μένει η οικογένεια Brenner και η Quinn νιώθει αβοήθητη καθώς είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι της μέχρι την σωτήρια επέμβαση της συνταξιούχου κυνηγού φαντασμάτων Elise και των δύο νέων βοηθών της , Specks ( ο σκηνοθέτης της ταινίας ) και Tucker ( Angus Sampson - INSIDIOUS 1&2 , MAD MAX: FURY ROAD ) , οι οποίοι εκτελούν για άλλη μια φορά ρόλο κωμικής ανακούφισης .
Τα 10 εκατομμύρια δολάρια που κόστισε η παραγωγή έγιναν 52 , οπότε ραντεβού στο 4 κάποια στιγμή με επιπλέον ελατήρια ασφαλούς τρομάρας στις θέσεις μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.