Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

LAVALANTULA (2015)


Γραμμένο από τους Neil Elman ( SEA BEAST , MONGOLIAN DEATH WORM , I SPIT ON YOUR GRAVE 2 ) και Ashley O'Neil .
Σκηνοθετημένο από τον Mike Mendez ( THE GRAVEDANCERS , BIG ASS SPIDER ) .
Ο παροπλισμένος Steve Guttenberg ( ο Mahoney από την POLICE ACADEMY SAGA - δεν λείπει και η σπαρταριστή αναφορά στο Blue Oyster - Γαλάζια Συκιά για τους βλαμμένους της βιντεοκασέτας) είναι ο πάλαι ποτέ δοξασμένος ηθοποιός ταινιών δράσης της δεκαετίας του '90 , Colton West . Η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα και οι σκηνοθέτες των μεγάλων εταιριών παραγωγής τον προσλαμβάνουν ως χάρη . Έχει μπλεξίματα με τον νόμο . Είναι χωρισμένος από την Nia Peeples ( HALF PAST DEAD , PRETTY LITTLE LIARS ) και η σχέση του με τον γιο του πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς φαίνεται να αδιαφορεί για την ζωή του - αλλά απλά είναι χαβαλές και ξεχνιέται . Μετά την τελευταία του απόπειρα να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας/δράσης με μεταλλαγμένα έντομα , ο Colton αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάστασή του και να φτιάξει τις σχέσεις του με τα αγαπημένα του πρόσωπα .
Δυστυχώς πάνω στην ώρα της μεγάλης επιστροφής ξεσπάει υπόγειο ηφαίστειο και σείει τη Santa Monica συθέμελα . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερωθεί μεγάλος αριθμός αραχνών με μέγεθος ανθρώπου οι οποίες ξερνάνε λάβα ...
Ο γιος του Colton , Wyatt είναι κάπου στο Los Angeles και απολαμβάνει ποδηλατάδα με τους φίλους του . Ο πατέρας του θα κάνει τα πάντα για να τον βρει .
O Ian Ziering ( SHARKNADO ) κάνει τον Ian . Θα ήθελε πολύ να βοηθήσει τον Colton , άλλα έχει προβλήματα με καρχαρίες ... Οι δύο άντρες συναντιούνται και χαιρετιούνται όπως αρμόζει σε ήρωες ταινιών δράσης στα πρότυπα του PREDATOR (1987) .
Άλλοι τρεις παλαίμαχου του POLICE ACADEMY , η Leslie Easterbrook ( Callahan ) , Marion Ramsey ( Hooks ) και Michael Winslow ( Jones ) εμφανίζονται σε μικρούς ρόλους .
Οι Λαβαλαντούλες :

Δόκιμος όρος , δανεισμένος από τους Μάγιας .
Προφανώς πρόκειται για υβρίδιο Ψηφιακής Ταραντούλας και Ηφαιστειακής Λάβας το οποίο παίρνει μορφή φυσικού φαινομένου . Τα μεταλλαγμένα φρικιά μοιάζουν με αραχνοειδή που έχουν υφή πετρώματος , ενώ μπορούν να λιώνουν τα θύματα τους ξερνώντας φωτιά .
Το ηφαιστειακό δίκτυο κάτω από το Los Angeles είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ύπαρξη των τεράτων .
Αναπαράγονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα μετά από δάγκωμα και η γέννηση τους είναι θανατηφόρα , αφού ο ξενιστής που φιλοξενεί τα μωρά λιώνει στην βίαιη έξοδο τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.