Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

CLOSE RANGE (2015)


Γραμμένο από τους Chad Law ( ONE IN THE CHAMBER , 6 BULLETS ) και Shane Dax Taylor ( ISOLATION ) .
Σκηνοθετημένο με '60ς σπαγγέτι διάθεση και τουλάχιστον 5 προβολές του THE RAID: REDEMPTION (2011) από τον Isaac Florentine ( POWER RANGERS ZEO , UNDISPUTED II&III , NINJA ) .
Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στην Πολωνική τηλεόραση τον Σεπτέμβριο .
O Scott Adkins ( UNDISPUTED II: LAST MAN STANDING , NINJA , THE EXPENDABLES 2 ) είναι ο Colton MacReady . Απόστρατος με το ζόρι μετά από μια παρεξήγηση στο Αφγανιστάν που κατέληξε στον ξυλοδαρμό 17 ανώτερων αξιωματικών - δεν ήθελε να ακολουθήσει συγκεκριμένες διαταγές που περιλάμβαναν τον τραυματισμό αθώων . Η χωρίς κανόνες ζωή του πίσω στην πατρίδα είναι αυτή του πληρωμένου δολοφόνου/μικροαπατεώνα για όλες τις βρώμικες δουλειές . Αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω στο πατρικό του ράντζο όπου πλέον μένει μόνιμα η αδελφή του Angela ( Caitlin Keats - KILL BILL: VOL 2 ) όταν Μεξικάνος βαρώνος καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την Hailey ( Madison Lawlor - RISE OF THE VALKYRIE ) , την μοναδική του ανιψιά . Ο Colton επισκέπτεται το ξενοδοχείο όπου κρατείται , σκοτώνει με μηδενικό ΜΜΑ οίκτο τους πάντες και φεύγει μαζί με ένα στικάκι USB μεγάλης σημασίας για το καρτέλ .
Η επιστροφή του στο ράντζο θα είναι η τελευταία του αποστολή , καθώς όλο το καρτέλ θα βρεθεί έξω από την πόρτα της αδελφής του απαιτώντας το USB , σε συνεργασία με τον διεφθαρμένο σερίφη ο οποίος θα φροντίσει να μην έρθει ποτέ ομοσπονδιακή βοήθεια από πουθενά . Κάτι το οποίο δεν θα εμποδίσει τον Colton να ξεπαστρέψει τους συμμορίτες υπό τους ήχους γλυκιάς DESPERADO ατμόσφαιρας , εντός και εκτός του σπιτιού του .
Μπόνους παλιανθρωπιά από τον δεύτερο σύζυγο της αδελφής του Colton , τον αγύρτη Walt Raynolds ( ο ροκαμπίλης τροβαδούρος/ηθοποιός Jake La Botz - ANIMAL FACTORY , JOHN RAMBO , ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER ) . Ο Walt δουλεύει για τον μεξικάνο αλλά οι κουτοπόνηρες πράξεις του θα οδηγήσουν στην απαγωγή της κόρης της γυναίκας του .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Tony Perez ( SCARFACE ) είναι ο Μεξικάνος βαρόνος της πρέζας , Fernando "El Jefe" Garcia . O MacReady σκοτώνει τον ανιψιό του στην εισαγωγική επίσκεψη της δραματικής διάσωσης , αλλά το γεγονός πως έχει στην κατοχή του το σημαντικό USB (έχει μέσα όλες τις βρωμοδουλειές του καρτέλ , λογαριασμούς τραπεζών , κτλ) , κάνει τον "Αρχηγό" να ορκιστεί ματωμένη εκδίκηση . Οι στρατιώτες του αποδεκατίζονται και η αυτοκρατορία του καταρρέει μέσα στο κτήμα του ράντζου των MacReady . Το φυσικό του τέλος δεν έρχεται από τον Colton , αλλά από την καραμπίνα του δευτερεύοντα χαρακτήρα , σερίφη Jasper Calloway ( Nick Chinlund - LETHAL WEAPON 3 , ERASER , CON AIR , ULTRAVIOLET ) , ο οποίος προσπάθησε να εξιλεωθεί εν μέρη για την καίρια θέση του στην μισθοδοσία του καρτέλ .
Ο Colton τον αφήνει να διαλέξει μεταξύ ζωής μέσα στην φυλακή και θανάτου μιας και κάποτε υπήρξαν φίλοι , αλλά ο ατιμασμένος εκπρόσωπος του νόμου επιλέγει το δεύτερο ...
--------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Τελειωτικής Κίνησης Πάει :
στην πατροπαράδοτη "μαχαιριά στα αρχίδια" - δεν απογοητεύει ποτέ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.