Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

LOST AFTER DARK (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με εμφανή την αγάπη για τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80 από τον Ian Kessner ( TWISTED PUPPET THEATRE ) .
Βρισκόμαστε στο 1984 . Στο Broomfiled του Michigan .
Παρέα 8 εφήβων προσπαθούν να περάσουν ευχάριστα το σαββατοκύριακο τους καθώς είναι άνοιξη και τα ήθη χαλαρώνουν , αλλά καταλήγουν θύματα των ορέξεων μανιακού κανίβαλου .
Η παρέα ετοιμάζεται να σπάσει μερικούς κανόνες και να πάει κρυφά στην κυνηγητική καμπίνα του πατέρα της Adrienne ( Kendra Leigh Timmins - DEGRASSI: THE NEXT GENERATION , NIKITA ) η οποία προσπαθεί να γίνει αποδεκτή στην κουλ κλίκα . Είναι άριστη μαθήτρια και της αρέσει ένα ομορφόπαιδό από την συγκεκριμένη παρέα τον οποίο βοηθάει στα μαθήματα .
Το μοιραίο σαββατοκύριακο ξεκινά με τους νεαρούς ήρωες να κλέβουν το σχολικό , αλλά δεν γνωρίζουν πως ο αυστηρός λυκειάρχης τους έχει πάρει χαμπάρι . Δεν γνωρίζουν επίσης πως το σχολικό είναι σαράβαλο και πως θα πρέπει να χαθούν μέσα στο δάσος μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους - ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την καμπίνα που ψάχνουν και η οικογένεια που κατοικούσε εκεί - οι Joads - ήταν οικογένεια κανίβαλων με αρκετούς φόνους στο ενεργητικό της από την περασμένη δεκαετία .
O Robert Patrick ( TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY ) είναι ο κύριος Frank Cunningham , ο σχιζοειδής διευθυντής του τοπικού λυκείου , τηρητής της τάξης και των θεσμών .
Πρώην στρατιωτικός με δράση στο Βιετνάμ . Το "έσω-έτοιμος" τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα . Μετά την ΄"απόδραση" των μαθητών του έρχεται σε επαφή με τον υπερπροστατευτικό πατέρα της Adrienne και τον ενημερώνει για τις κακές παρέες της κόρης του .
Πηγαίνει μόνος του να βρει τους ταραξίες , αλλά δεν τα καταφέρνει εναντίον του ζωώδη αγριάνθρωπου .
Ο David Lipper ( DYING OF THE LIGHT ) είναι ο πατέρας της Adrienne . Αγαπάει τα όπλα και τον Ronald Reagan , αλλά η κόρη του είναι ότι πιο σημαντικό έχει στην ζωή . Θα περίμενε κανείς να πάει παρέα με τον διευθυντή να κανονίσουν τα πράγματα , αλλά δεν έπεσε τόση βαρύτητα στον χαρακτήρα του . Δεν ξαναβλέπει ποτέ την κόρη του .
Η Elise Gatien ( DR. DOLITTLE 4 , FIFTY SHADES OF GREY , iZOMBIE ) είναι η Jamie , η μοναδική επιζών της παρέας και αυτή που ουρλιάζει στο τελικό παγωμένο κάδρο της ταινίας υπονοώντας πως ο μανιακός δεν είναι νεκρός και πως η συνέχεια θα ακολουθήσει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.