Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

PINUP DOLLS ON ICE (2013)


Γραμμένο με έντονη δόση μισογυνισμού από τον Michael Penning ( THE LEGEND OF SORROW CREEK ) .
Σκηνοθετημένο με τα γνωστά slasher τεχνάσματα και χρηματοδοτημένο αποκλειστικά από τους Geoff Klein ( BIKINI GIRLS ON ICE ) και Melissa Mira .
Παρέα κοριτσιών με έφεση στα τατουάζ και το βγάλσιμο των ρούχων τους για επάγγελμα καταλήγει να διασκεδάζει μεθυσμένους παραθεριστές σε ξεχασμένη από τους ανθρώπους κατασκήνωση .
Φυσικά στο δάσος τριγυρίζει παλαβός σαδιστής με φετίχ την νεκροφιλία και τις χαμηλές θερμοκρασίες .
Ο Moe ξεκίνησε την κατάβαση στην βουβή παράνοια (δεν μιλάει , μόνο μουγκρίζει) από μικρή ηλικία , όταν άρχισε να σκοτώνει μικρά ζώα και να τα κρατάει κάτω από τα σανίδια του πατώματος στο δωμάτιό του . Οι γονείς του τον στέλνουν να μείνει στην επίσης παλαβή θεία του (με bonus ψυχασθένεια στην τήρηση των χριστιανικών γραφών) μπας και αλλάξει συμπεριφορά , μαζί με την συνομήλικη ξαδέρφη του . Τα δύο παιδιά μεγαλώνουν σε ένα αποκομμένο από την υπόλοιπη κοινωνία περιβάλλον όπου το μπάνιο με παγωμένο νερό είναι η καθημερινότητά τους , καθώς η θεία θεωρεί πως ο θεός έχει άμεση επικοινωνία μαζί της και πως ο πάγος θα διατηρήσει για πάντα την ομορφιά τους και την αγνότητά τους . O μικρός Moe θα αρχίσει να ερεθίζεται επικίνδυνα από την ξαδελφούλα που όλο και μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων και όταν φτάσουν στην εφηβεία ο παλαβός θα την σκοτώσει και θα την βιάσει μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο . Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς θα εξελιχθεί στα γεγονότα της πρώτης ταινίας ( BIKINI GIRLS ON ICE - 2009 ) με τον Moe να συνεχίζει ακάθεκτος τον βιασμό και τον τεμαχισμό , μέχρι και την στιγμή που πιάνουμε εμείς την ιστορία σε αυτή , με τις κοπέλες της στριπτίζ ομάδας να προσπαθούν να επιβιώσουν τις εκκεντρικές ορέξεις του σαδιστή σφαγέα .
Η βετεράνος της Seduction Cinema , Suzi Lorraine ( THE EROTIC TIME MACHINE , VAMPIRE QUEEN , SATAN'S SCHOOL FOR LUST , THE LORD OF THE G-STRINGS: THE FEMALESHIP OF THE STRING , SPIDERBABE ) , είναι η ιδιοκτήτρια του κάμπινγκ , Joy . Δεν βγαίνει από τα ρούχα της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.