Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

KILL GAME (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Robert Mearns ( BLESSED ) .
Γνωστό και ως PRANK'D - η ταινία πρόκειται για την μεγάλου μήκους εξέλιξη του PRANK (2012) το οποίο είχε γυρίσει ο σκηνοθέτης λίγα χρόνια νωρίτερα και είχε διάρκεια μόλις 7 λεπτών .
Οι χαρακτήρες δεν συμμετέχουν σε κάποιο "παιχνίδι θανάτου" .
Παρέα από φρέσκους απόφοιτους λυκείου που φαίνεται να έχουν όλη την ζωή μπροστά τους παρευρίσκονται στην κηδεία ενός αγαπημένου τους φίλου και πρώτου στην σκατόψυχη φάρσα , αναπολώντας τις άγριες πλάκες που έκαναν τόσο εντός , όσο και εκτός προαυλίου - αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα είχαν οι ανώριμες πράξεις τους στο κοντινό πια μέλλον .
Πίσω στα θρανία ήταν αυτοί που σίγουρα θα κατάφερναν κάτι με την ζωή τους μετά την αποφοίτηση , οι ωραίοι και οι ωραίες του σχολείου μέσες άκρες . Οι περιζήτητοι της τάξης κατάφεραν με τις βλακώδεις πράξεις τους να σκοτώσουν έναν άνθρωπο (ποτό και ύπνος στο βραδινό μπάνιο σε κάνουν να ξεχάσεις αυτόν που έχεις θάψει στην άμμο και να μην προλάβεις την παλίρροια) , αλλά κάλυψαν αμέσως το έγκλημα ελπίζοντας πως δεν θα το μάθει ποτέ κανείς .
Παλαβός μασκοφόρος με γυναικεία ρούχα , συλλογή αιχμηρών αντικειμένων και μουτσούνα θίτσας που υποτίθεται πως είναι αποκριάτικη μάσκα Marilyn Monroe (βλέπε Captain Kirk αποτυχία HALLOWEEN style) κάνει channeling το πνεύμα του Anthony Perkins και μειώνει σταδιακά τον αριθμό των ακούραστων πλακατζίδων με σαδιστική άνεση .
Η διαφορά αυτή την φορά είναι πως μένεις με την απορία για το ποια είναι η ταυτότητα του μασκαρεμένου σφαγέα μέχρι το τέλος . Είναι ένας από την παρέα ; Είναι ο δίδυμος αδελφός του νεκρού με την θητεία στο ψυχιατρείο μετά τον φόνο των σαδιστών γονιών του που των κακομεταχειρίζονταν ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του αγαπημένου του αδελφού ; Είναι ο φυτούκλας του σχολείου ο οποίος έφαγε στα μούτρα σφαίρες με χρώμα από αεροβόλο την ημέρα της αποφοίτησης ; Είναι η κοπέλα που η μάνα της έπαθε νευρικό κλονισμό από το ψεύτικο γράμμα γιατρού στο οποίο διάβασε πως η κόρη της έχει AIDS ;
Όποιος και να είναι το κάρμα επιστρέψει σαν λαιμητόμος και οι εξυπνάκηδες δεν γλυτώνουν την οργή που ενσαρκώνεται στον εκτελεστή πίσω από την μάσκα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.