Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

PARANORMAL ACTIVITY: THE GHOST DIMENSION (2015)


Από τους παραγωγούς του PARANORMAL ACTIVITY , έρχεται η 6 συνέχεια της στοιχειωμένης κάμερας . Ακόμα και να πετούσαν την τελειωμένη ταινία από το παράθυρο , με συνολικό προϋπολογισμό 18 εκατομμυρίων όλες μαζί , μόνο οι προηγούμενες 5 ταινίες έχουν βγάλει μέχρι στιγμής 811 εκατομμύρια δολάρια - οπότε έχουμε καλυφτεί για τα έξοδα των τριών τουλάχιστον επόμενων δεκαετιών για οποιαδήποτε συνέχεια σκαρφιστούν οι σεναριογράφοι - παρόλο που οι παραγωγοί δηλώνουν πως πρόκειται για την τελευταία ταινία της σειράς .
Γραμμένο από τους Jason Pagan , Andrew Deutschman ( PROJECT ALMANAC ) , τον ηθοποιό Adam Robitel ( THE TAKING OF DEBORAH LOGAN ) και Gavin Hefferman .
Σκηνοθετημένο από τον editor Gregory Plotkin ( TERMINAL VELOCITY , THE CROW: CITY OF ANGELS , MORTAL KOMBAT: ANNIHILATION , WORLD WAR Z ) .
Ο δαίμονας Toby επιστρέφει στην California και αυτή τη φορά προσκολλάται στην ανήλικη κόρη οικογένειας που κατοικεί σε τεράστιο σπίτι και ανακαλύπτει παλαιάς τεχνολογίας κάμερα για να καταγράψει τις διακοπές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν .
Ο Ryan ( Chris J. Murray - κάποια από τις φωνές που ακούγονται στο πλήθος του GRAND THEFT AUTO IV ) και η Emily Fleege μένουν μαζί με την μικρή τους κόρη Leila σε ένα τεράστιο σπίτι το οποίο δεν δικαιολογεί το εισόδημα και των δύο μελών της οικογένειας , εκτός αν ένας από αυτούς είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών , ή μεγαλοπαραγωγός ερωτικών ταινιών - ή εκτός αν έχει πεθάνει άλλη οικογένεια εκεί από σατανική/μεταφυσική δραστηριότητα ! Το σπίτι το αγόρασαν κοψοχρονιά και μετακόμισαν άμμεσα καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται εύκολα .
Η παλαιάς τεχνολογίας κάμερα που ανακαλύπτουν στην αποθήκη του σπιτιού είναι άγνωστης προέλευσης , ενώ οι βιντεοταινίες που την συνοδεύουν μέσα στην κούτα αποκαλύπτουν σατανική αίρεση μαγισσών που έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία χρονομετατόπισης και προετοιμάζεται για τον ερχομό του αντίχριστου στην γη . Το μόνο που χρειάζεται η τελετή (που απ'ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει από το 2007 που βγήκε η πρώτη ταινία) για να πετύχει είναι λίγο ακόμη αίμα από ένα ανήλικο κορίτσι ...
Ο ταλαίπωρος αδελφός του Ryan - με μουστάκι που επέζησε μαζί με την κάμερα από την δεκαετία του '80 - Mike , επισκέπτεται το καταραμένο μέγαρο με σκοπό να αράξει για μερικές μέρες (που μεταφράζεται σε δύο μήνες) εκεί , μιας και είναι φρεσκο-χωρισμένος και απολυμένος .
Η Olivia Taylor Dudley ( νοσοκόμα Svetlana στο THE DICTATOR , CHERNOBYL DIARIES , TRANSCENDENCE , THE VATICAN TAPES ) είναι η Skyler . Οικογενειακή φίλη με εκρηκτικό μπούστο που αποσπά την προσοχή από το ψηφιακό στοίχειωμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.