Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE (2015)


 "Πρόσκοποι για πάντα !"
 
Γραμμένο με την βοήθεια των Carrie Lee Wilson ( COLLEGE ROAD TRIP ) , Emi Mochizuki , Lona Williams ( SHARK TALE ) , και σκηνοθετημένο με κάτι να σου θυμίζει έντονα τις παλιές καλές εποχές των βιντεοταινιών τρόμου από τον Christopher Landon ( PARANORMAL ACTIVITY 2,3,4,THE MARKED ONES ) δίνοντάς του στιγμιαίο κλασικό στάτους για την τωρινή γενιά θεατών .
Οι Ben ( Tye Sheridan - X-MEN: APOCALYPSE ) , Carter ( Logan Miller - I'M IN THE BAND ) και Augie είναι οι καλύτεροι φίλοι από μικρά παιδιά . Επίσης είναι οι καλύτεροι και οι μοναδικοί πρόσκοποι στην μικρή τους φανταστική πόλη η οποία βρίσκεται κοντά στο Haddonfield (εκεί όπου συνέβησαν τα αιματοβαμμένα γεγονότα του HALLOWEEN το 1978) . Παρόλες της φιλότιμες προσπάθειες του αρχηγού τους ( David Koechner - FINAL DESTINATION 5 , PIRANHA 3DD , KRAMPUS ) η ομάδα δεν αποκτά καινούργια λυκόπουλα .
Η σχέση τους θα δοκιμαστεί όταν οι Ben και Carter αποφασίσουν να πούν στον Augie πως δεν θέλουν να είναι πια πρόσκοποι γιατί στο λύκειο δεν τους αποδέχονται και η κοινωνική τους ζωή είναι σε κώμα . Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα όταν ξεσπάσει ζόμπι-αποκάλυψη μετά από διαφυγή πειραματικού ιού από τοπικό εργαστήριο .
Η Sarah Dumont ( BAD ASS 2: BAD ASSES ) είναι η Denise , σέξι σερβιτόρα στο μοναδικό στριπτιζάδικο της πόλης και έμπειρη στην χρήση όπλων (ο πρώην της ήταν παλαβός με τά όπλα , οπότε της έμεινε και κάτι από την σχέση τους) . Γνωρίζεται με τους προσκόπους όταν οι αθώοι έφηβοι αποφασίσουν να κάνουν μια στάση στον χώρο εργασίας της για να δουν πως είναι γυμνό το γυναικείο σώμα . Μετά από μια αποτυχημένη πρώτη γνωριμία με το άλλο φύλλο θα επιζήσουν όλοι μαζί της φαρσο-κωμικής αποκάλυψης και μιας ομάδας ζόμπι-γάτων για να σώσουν στην τελευταία πράξη την νεολαία της πόλης η οποία έχει μαζευτεί σε κουλ μυστικό πάρτι πριν επέμβει αναμενόμενα ο στρατός και βομβαρδίσει την πόλη με συνοπτικές διαδικασίες .
O Patrick "ο-πατέρας-μου-είναι-ο-Terminator" Schwarzenegger ( GROWN UPS 2 , SCREAM QUEENS ) είναι ο Jeff , ο μοντέλο-αθλητής τύπος που τα έχει με την αδελφή του Carter . Η φάρσα που έκανε στον αδελφό της με το να τον καλέσει στο πάρτι της χρονιάς αλλά να του δώσει λάθος διεύθυνση θα του στοιχίσει την σχέση τους . Επίσης δεν γλυτώνει την ζομποποίηση γιατί η θεία δικαιοσύνη είναι αμείλικτη .

1 σχόλιο:

  1. όλα τα λεφτά στο χούφτωμα της ζόμπι γκόμενας με τα σιλικονάτα στήθη!σκίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.