Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

FEMALE FIGHT CLUB (2016)


Γραμμένο από τους Anastazja Davis και Miguel A. Ferrer . Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Η Amy Johnston ( RAZOR SHARP: RENEGADE , LADY BLOODFIGHT ) είναι η Bex "το Κτήνος" Holt , γνωστή και ως Becca , ή Rebecca , πρώην μαχητής μεικτών πολεμικών τεχνών του δρόμου που έχει παρατήσει την ματωμένη αρένα των κακόφημων στενών του Las Vegas και εργάζεται ως εθελόντρια σε στέγη κακοποιημένων σκυλιών στο Los Angeles . Όνειρό της είναι να πάει σε καταφύγιο προστασίας άγριων ζώων στην Αφρική , αλλά για να καταφέρει να καλύψει τα έξοδά της μέχρι εκεί χρειάζεται ακριβώς 42,402 δολάρια ...
Αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει οικονομικά την μικρή της αδελφή Kate ( Cortney Palm - SILENT NIGHT , ALIEN RISING , ZOMBEAVERS ) η οποία χρωστάει 100 χιλιάδες δολάρια σε έναν προαγωγό αγώνων (bonus ψυχόδραμα η πεντάχρονη διαβητική κόρη της που δεν έχει γνωρίσει ποτέ την θεία Bex) .
Η θηλυκή ομάδα μαχητριών όπου ηγείται η Kate χρειάζεται άμεση εκπαίδευση ώστε να καταφέρει να κερδίσει συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο 150 χιλιάδων δολαρίων (τα 100 στην μικρή , τα 25 στην μεγάλη και τα υπόλοιπα στους δευτερεύοντες χαρακτήρες) .
Αρχικά οι κοπέλες δεν βλέπουν την Bex με καλό μάτι και την υποδέχονται ως μπάρμπι στο γυμναστήριο , αλλά μετά τον αρχικό εξευτελισμό κατά την διάρκεια της πρώτης τους προπόνησης δημιουργείται ο απαραίτητος σεβασμός .
Όταν η Kate καταλήγει διασωληνωμένη μια μέρα πριν τον μεγάλο αγώνα , η Bex ξαναγίνεται το Κτήνος και επιστρέφει (αρχικά μέσα στο ρινγκ) για να εκδικηθεί την αδελφή της .
Ο Κακός :
Ο Landon Jones ( Rey Goyos - uncredited Gotham City SWAT μέλος στο THE DARK KNIGHT RISES ) είναι ο παρανοϊκός χιπστεράς ο οποίος ελέγχει ένα κύκλωμα διοργάνωσης κάθε λογής παράνομων αγώνων (από κόκορες και σκύλους μέχρι κτηνάνθρωπους) . Στον ελεύθερο χρόνο του χαλαρώνει φτιάχνοντας σπίτια για πτηνά . Διατηρεί τους φίλους της Kate τεμαχισμένους σε ψυγείο μαζί με τα παγωτά του . Είναι από τους αχρείους τύπους που όταν βγάζουν ένα βιβλίο από μια βιβλιοθήκη δεν το ξαναβάζουν στην θέση του . Μιλάει με ορνιθολογικές αναφορές .
Το τελευταίο του λάθος που τον οδήγησε στην σπασμένη καρωτίδα ήταν πως απείλησε τις ζωές της ανιψιάς και του πατέρα της Bex (αφού είχε εξαποστείλει πρώτα την αδελφή της) ...
--------------------------------------
Ο Dolph Lundgren ( SHARNKNADO 5: GLOBAL SWARMING ) είναι ο Holt , ο μεγάλο-όνομα-σε-δευτερεύοντα-ρόλο/φυλακισμένος άδικα σκληροτράχηλος πατέρας της Becca .
Στους αρχικούς τίτλους βλέπουμε την σύλληψη του για τον φόνο κάποιων νεαρών που φαίνεται να έκανε (αλλά φυσικά όλα ανατρέπονται στα τελευταία 20 λεπτά) και κατά την διάρκεια των πρώτων 10 λεπτών της ταινίας έχει μια ολιγόλεπτη τηλεφωνική επαφή με την μεγάλη κόρη του συμβουλεύοντας την να δεχτεί να προπονήσει την μικρή αδελφή της . Στη συνέχεια εμφανίζεται ως flashback αναμνήσεις με σοφές κουβέντες σε echo .
Στην μοναδική σκηνή δράσης που έχει πίσω από τα σίδερα , αναφέρει πάλι το καλαμπούρι πως είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός όπως και στο THE EXPENDABLES 3 (2014) .
Δεν καταφέρνει να ξαναδεί εκτός φυλακής και τις δύο του κόρες ζωντανές ...
O Sean Faris ( THE BROTHERHOOD 2: YOUNG WARLOCKS , NEVER BACK DOWN , THE KING OF FIGHTERS , STASH HOUSE , PRETTY LITTLE LIARS ) είναι ο Potter , ο πρώην της Becca , πλέον ομορφόπαιδο αστυνομικός , ο οποίος μάλλον άργησε να καταλάβει πως εκείνη το έσκασε από το Las Vegas για να αλλάξει ζωή . Τα ξαναβρίσκουν φυσικά ολοκληρώνοντας την επανασύνδεση με αμήχανα ημίγυμνη ερωτική σκηνή (πάντα μέσα στο ρινγκ του γυμναστηρίου) . Μετά το πέρας των αιματοβαμμένων γεγονότων η Bex δεν μπορεί να παραμείνει στη χώρα και τον εγκαταλείπει για δεύτερη φορά .
Η Levy Tran ( σέξι race starter σε μια σκηνή αγώνα στο FURIOUS 7 , VIGILANTE DIARIES ) είναι η "σέξι Βιετναμέζα" της ομάδας (η Kate την παρουσιάζει έτσι στην αδελφή της) η Lisa .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.