Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

KICKBOXER: VENGEANCE (2016)


Γραμμένο από τον ελληνοαμερικάνο παραγωγό/σκηνοθέτη Ντημήτρη Λογκοθέτης ( HARDBODIES 2 , STEPHEN KING'S SLEEPWALKERS , KICKBOXER VENGEANCE , RETALIATION & ARMAGEDDON , σκηνοθέτη του SLAUGHTERHOUSE ROCK ) και τον πρωτοεμφανιζόμενο Jim McGrath .
Σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη John Stockwell ( o "Cougar" στο TOP GUN , MY SCIENCE PROJECT - οι παλιοί βιντεοκλαμπόπληκτοι θα το θυμούνται ως ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ , σκηνοθέτης των TURISTAS , IN THE BLOOD με την Gina Carano σε πρωταγωνιστικό ρόλο και του ARMED RESPONCE με τον Wesley Snipes ) .
Πρόκειται για reboot της αγαπημένη κλωτσοπατινάδας 1 γενιάς νωρίτερα .
Ο Alain Moussi ( stuntman/stuntman double/βοηθητικός χαρακτήρας σε ταινίες δράσης όπως τα THE MARINE 3: HOMEFRONT , WHITE HOUSE DOWN , POMPEII , THE SMURFS 2 , BITTEN , BRICK MANSIONS , X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST , APOCALYPSE & DARK PHOENIX ) είναι ο Kurt Sloan , ο σώφρον αδελφός/προπονητής και μάνατζερ του πρωταθλητή του Kickbox , Eric Sloan ( ο μακαρίτης και στην αληθινή ζωή Darren Shahlavi - ALONE IN THE DARK , IN THE NAME OF THE KING , IP MAN 2 , TRUE JUSTICE , POUND OF FLESH - αυτή ήταν η τελευταία ταινία όπου εμφανίζεται ) .
Είναι και οι δύο τους απόγονοι τιμημένης οικογένειας παραδοσιακών μαχητών πολεμικών τεχνών από την Venice της California .
Όταν ο Eric χάσει την ζωή του στο αφιλόξενο παρκέ ενός παράνομου ρινγκ κάπου στην μακρινή Ταϋλάνδη από τον αδίστακτο πρωταθλητή του Mai Thuai Tong Po , ο Kurt θα ορκιστεί ματωμένη εκδίκηση και θα ταξιδέψει μέχρι εκεί . Είχε προειδοποιήσει τον αδελφό του να μην δεχτεί την πρόκληση , αλλά δεν τον άκουσε . Βλέπει τον Tong Po να του σπάει τον σβέρκο μπροστά σε δεκάδες αχόρταγους για βία τζογαδόρους πριν η αστυνομία διακόψει τον αγώνα ...
Ο Jean-Claude Van Damme ( BREAKIN' ) είναι ο Μάστερ Durand , πνευματικός δάσκαλος και μέντορας του αδικοχαμένου Eric . Βλέπει στον Kurt την κρυμμένη θέληση για πρωταθλητισμό και του ξυπνάει την διάθεση προπονώντας τον σκληρά στο σπαγγάτο και το σπάσιμο καρύδων με αγκώνες για τον μεγάλο αγώνα με τον κτηνάνθρωπο Tong Po .
Κατά την διάρκεια των τίτλων τέλος η οθόνη χωρίζει στα δύο και ένας αρχειακός Van Damme του 1989 εντυπωσιάζει το κοινό με την χορογραφία του στην σκηνή του club της πρώτης ταινίας με τον Moussi να προσπαθεί να αντιγράψει τον αισθησιασμό του original Kurt Sloan στο άλλο μισό της .
Η Gina Carano ( BLOOD AND BONE , HEYWIRE , FURIOUS 6 , IN THE BLOOD , EXTRACTION , DEADPOOL ) είναι η Marcia . Αυτή πρότεινε στον Eric να αντιμετωπίσει τον Tong Po , έχοντας σκοτεινά κίνητρα κερδοσκοπίας από στοιχήματα . Δεν συμμετέχει σε καμία σκηνή δράσης .
Η Sara Malakul Lane ( BELLY OF THE BEAST , SHARKTOPUS ) είναι η Αστυνόμος Liu . Αντί να συλλάβει τον Kurt και να τον συνοδέψει μέχρι το αεροδρόμιο όταν του αρνηθεί η παραμονή στην χώρα εκείνη τον ερωτεύεται και τον επισκέπτεται κάθε νύχτα στο μπάνγκαλοουζ dojo του Durand αποσπώντας τον από την σκληρή προπόνηση .
Ο Κακός :
O καρατερίστας WWE πρωταθλητής/ηθοποιός Dave Bautista ( THE GUARDIANS OF THE GALAXY ) είναι ο αιμοσταγής Πρωταθλητής του Muai Thai , Tong Po . Διαθέτει πρότυπη σχολή/ναό σε μυστική τοποθεσία κάπου στην Ταϋλάνδη . Κάθε βράδυ τιμά με την παρουσία του τους μαθητές/ακόλουθούς του και τους αφήνει άφωνους σπάζοντας μια πέτρινη στήλη χρησιμοποιώντας μόνο χέρια και πόδια - μετά αποσύρεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του όπου τον περιμένουν δύο γυναίκες για την νυχτερινή του περιποίηση μακριά από την βία της καθημερινότητας . Προσεύχεται στον Βούδα πριν κάθε μεγάλο αγώνα και είναι υπεύθυνος για την μεταφορά στην αιώνια αγκαλιά του για τους μισούς αθλητές που πεθαίνουν κάθε χρόνο στα ρινγκ της χώρας τα τελευταία 2 χρόνια (κάθε χρόνο πεθαίνουν 30) .
Σύμφωνα με τον εκφωνητή του τελικού αγώνα , αψηφεί τους νόμους της φυσικής , αλλά είναι απλά άνθρωπος και κάθε άνθρωπος ματώνει και πεθαίνει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.