Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

VICTOR CROWLEY (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως φόρος τιμής πάνω βιντεοκλαμπάτα μονοπάτια της slasher παράδοσης και των εκλιπόντων Wes Craven και George Romero από τον Adam Green ( HATCHET I&II ) .
10 χρόνια μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα της πρώτης ταινίας ( HATCHET - 2006 ) ο μασκοφόρος μανιακός με το τσεκούρι "ανασταίνεται" κατά λάθος και επιστρέφει στην ενεργό δράση του διασκεδαστικού τρόμου .
Ο Kane Hodder ( 4 φορές Jason Vorhees στα FRIDAY THE 13TH , 4 φορές Victor Crowley στα HATCHET ) είναι ο Victor Crowley . Επιστρέφει πιο στραβωμένος από ποτέ και συνεχίζει το σιωπηλό έργο του στον περιβάλλοντα χώρο του καταραμένου βάλτου της Νέας Ορλεάνης .
H Katie Booth ( TELL ME HOW I DIE ) είναι η Chloe Benjamin , ανεξάρτητη σκηνοθέτης που προσπαθεί να κάνει την πρώτη της ταινία Hatchet Face , βασισμένη στα γεγονότα του αιματοβαμμένου βάλτου . Σε μια εκδήλωση βιβλιοπωλείου γνωρίζει τον μοναδικό επιζώντα που βρίσκεται εκεί για να υπογράψει το βιβλίο του , τον Andrew Yong ( Parry Shen - GENERAL HOSPITAL , HATCHET ) αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει να την βοηθήσει στην δημιουργία ενός τρέηλερ για την προώθηση της ταινίας της .
Καταφεύγει στον βάλτο ελπίζωντας να καταφέρει να γυρίσει το τρέηλερ της με την βοήθεια του αγοριού της , του Alex ( Chase Williamson - JOHN DIES AT THE END , THE GUEST ) και της καλύτερής της φίλης , Rose ( Laura Ortiz - THE HILLS HAVE EYES , HATCHET II , GUARDIANS OF THE GALAXY ) . Γνωρίζει τον Victor Crowley από κοντά . Δεν ολοκληρώνει ποτέ την ταινία της .
H Felissa Rose ( SLEEPAWAY CAMP ) είναι η ατζέντης του Yong , Kathleen . Κλείνει μια μεγάλη συμφωνία με μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει ντοκιμαντέρ για αληθινά εγκλήματα και μαζί με τον Yong πετάνε πάλι πίσω στο μέρος όπου έγιναν όλα για το γύρισμα ενός επεισοδίου . Το κινητό της τηλέφωνο την διαπερνά στην κυριολεξία .
Η Tiffany Shepis ( TROMEO AND JULIET , DEATH FACTORY , CHAINSAW CHEERLEADERS , SHARKNADO 2: THE SECOND ONE ) είναι η Casey , μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου . Παγιδεύεται στα συντρίμμια του ιδιωτικού αεροπλάνου και πνίγεται από το νερό του βάλτου .
O Tony Todd (  CANDYMAN ) κάνει ένα σύντομο πέρασμα ως ο "Αιδεσιμότατος" Ζόμπι . Το βίντεο όπου απαγγέλλει βουντού ξόρκια νεκρανάστασης είναι ο λόγος που ο Victor Crowley επανέρχεται στην ζωή . Το κινητό που έπαιζε το τελετουργικό βίντεο του youtube βρέθηκε στις λάσπες του καταραμένου βάλτου πάνω στην στιγμή της επίκλησης . Ήταν ενός εκ των επιβαινόντων του μοιραίου αεροπλάνου που κατέπεσε εκεί .
Οι τίτλοι τέλους υπόσχονται συνέχεια της διασκέδασης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.