Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

CHILDREN OF THE CORN: RUNAWAY (2018)


Γραμμένο από τον παραγωγό/σεναριογράφο Joel Soisson ( THE PROPHECY 3: THE ASCENT , HIGHLANDER: ENDGAME , DRACULA 2000 , MIMIC 2 , CHILDREN OF THE CORN: GENESIS ) και σκηνοθετημένο για κατευθείαν-σε-dvd κατανάλωση από τον ηθοποιό/κινηματογραφιστή John Gulager ( FEAST TRILOGY , PIRANHA 3DD , ZOMBIE NIGHT ) .
Η ομώνυμη μικρή ιστορία του Stephen King από την συλλογή NIGHT SHIFT (1978) , 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης μεταφοράς στον κινηματογράφο , αριθμεί 9 τίτλους κυμαινόμενης ποιότητας διασκεδάζοντας κατά προσέγγιση πλέον ένα βαριεστημένο από όλα κοινό που δεν έχει την δυνατότητα να βάλει netflix "και να χαλαρώσει" .
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την ζωή της Ruth . 10 χρόνια νωρίτερα όταν ήταν ακόμη έγκυος στον γιο της είχε καταφέρει να γλυτώσει από τα νύχια δολοφονικής αίρεσης ανήλικων βλαμμένων που έχουν αδυναμία στο καλαμπόκι , τα αιχμηρά αγροτικά εργαλεία και τις γραφές της Παλαιάς Διαθήκης - καίγοντας τους πάντες μέσα σε ένα καλαμποκοχώραφο .
Από τότε ζει στην αφάνεια αλα Sarah Connor προσπαθώντας να προστατεύσει τον μικρό από τα δεινά που είχε βιώσει μια δεκαετία νωρίτερα . Καταλήγουν ανώνυμοι σε μια μικρή πόλη της Oclahoma , αλλά κάτι δαιμονικό φαίνεται να ακολουθεί την άτυχη μητέρα όπου κι αν βρίσκεται (αρχικά με την μορφή φωνητικών παράσιτων στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου της) .
Η Marci Miller ( MOST LIKELY TO DIE , DEATH RACE 2050 ) είναι η Ruth , γνωστή και ως Sandy όταν δεν χρησιμοποιούσε το βιβλικό της όνομα . Με έντονη την μανία καταδίωξης επιβιώνει μέσα στο άγχος μαζί με τον γιο της Aaron . Συνήθως κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι που η Ruth/Sandy πιάνει δουλειά σε ένα μικρό γκαράζ στην μικρή πόλη .
Οι ανήλικοι θαυμαστές του χωραφιού δεν θα αργήσουν να τους ανακαλύψουν με τον αριθμό των πτωμάτων να αυξάνεται γύρω τους αφού η άτυχη μητέρα δεν ξέφυγε ποτέ από την παλιά της παρέα που βρίσκεται ακόμη βαθιά ριζωμένη μέσα στο κεφάλι της .
Ο Aaron προάγεται σε νέος Μαλαχίας και το ανήλικο ποίμνιο αποκτά καινούργιο μικρομέγαλο πνευματικό ηγέτη που θα ερμηνεύσει το κήρυγμα "Εκείνου Που Περπατά Πίσω Από Τις Σειρές" για τους επόμενους dvd τίτλους που κάποια στιγμή θα εμφανιστούν .
Η τελευταία ταινία της σειράς είχε κυκλοφορήσει το 2011 ( CHILDREN OF THE CORN: GENESIS ) . Τα γεγονότα σε αυτή εδώ υποτίθεται πως είναι άμεση συνέχεια από το τηλεοπτικό remake CHILDREN OF THE CORN (2009) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.