Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

TOMB INVADER (2018)



Γραμμένο από τον Nick Zephyrin ( έκανε ένα πέρασμα ως "παιδάκι" στο NOT ANOTHER TEEN MOVIE πίσω στο μακρινό 2001 τότε που ο Chris Evans ήταν απλά γόης και αθληταράς , πριν γίνει Captain και Πυρσός _ ρόλος που έχει σβηστεί από το συλλογικό ασυνείδητο μαζί με τους υπόλοιπους 3 Φανταστικούς ) .
Σκηνοθετημένο από τον James Thomas ( βοηθός παραγωγής και script coordinator στο 100 THINGS TO DO BEFORE HIGHSCHOOL και άλλες προ-εφηβικές σάχλες του nickelodeon ) .
Η τηλεταινία της Asylum , όπως μαθαίνουμε στους αρχικούς τίτλους διαβάζοντας το "The Asylum presents" (στο imdb η εταιρία παραγωγής λέγεται Broken Films) βγήκε στις μικρές οθόνες των λιγότερο προνομιούχων στις 9 Μαρτίου (λίγες μέρες πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα του καινούργιου TOMB RAIDER για ευνόητους λόγους που μου παραμένουν ακατανόητοι - συνειρμική προετοιμασία κοινού λέγεται αυτό;) .
H Gina Vitori ( NIGHTMARE WEDDING ) είναι η ψευδο-Lara Croft , Alabama Channing , αρχαιολόγος με έφεση στην περιπέτεια . Όταν δεν περιτριγυρίζεται από ψηφιακά χάσματα , παγίδες ξεχασμένων πολιτισμών και πολέμαρχους της Μέσης/Άπω Ανατολής , προσπαθεί να ανταπεξέλθει της αμηχανίας που της προκαλεί η κανονική ζωή καθώς είναι υποψήφια για PHd Αρχαιολογίας (;) στο πανεπιστήμιο του Emerson . Δεν νιώθει άνετα με τους μαθητές σε ένα τμήμα και αυτό φαίνεται από τις βαρετές διαλέξεις της . Μέχρι που η μοίρα θα την επισκεφτεί .
Ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος με τα σκοτεινά κίνητρα Tim Parker ( Evan Sloan - uncredited drama teacher στον πιλότο του FEAR THE WALKING DEAD , EARTHTASTROPHE ) θα της ζητήσει να τον βοηθήσει στην ανασκαφή ενός αρχαίου σπαθιού , του επονομαζόμενου "Καρδιά του Δράκου" κάπου στην Κίνα (o Parker είναι σούπερ πλούσιος και διαθέτει ιδιωτικό τζετ και ψηφιακό διάδρομο προσγείωσης δίπλα στο επίσης ψηφιακό Σινικό Τοίχος) , και εκεί η Alalara θα ανακαλύψει πως πρόκειται για το ίδιο λείψανο που της στέρησε την επίσης αρχαιολόγο/φυσιοδίφη/περιπετειολόγο/συλλέκτη εμπειριών/μάλλον κάτοχο phd μητέρας της , Julie ( η Asylum-ική βετεράνος Tammy Klein - ZOOMBIES , LITTLE DEAD ROTTING HOOD , SHARKNADO 5: GLOBAL SWARMING , GEO-DISASTER , ATLANTIC RIM 2 ) 20 χρόνια νωρίτερα .
Η ομάδα 'β διαλογής αποτελείται από την Alabama , την λεσβία καλύτερη φίλη επίσης υποψήφια για phd στο πανεπιστήμιο και οργισμένης ακτιβίστριας του ίντερνετ , τον μοναδικό μαύρο γεωλόγο του πανεπιστημίου που πάει για master/nerd φιλαράκο (επίσης ο μόνος που πεθαίνει από δηλητηριώδη βέλη) και τον πρώην ομορφόπαιδο μισθοφόρο κακό παιδί με την χρυσή καρδιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.