Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

THE RECALL (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον conceptual artist/illustrator Mauro Borrelli ( DRACULA , GODZILLA , END OF DAYS , TROPICAL THUNDER , CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER , HATEFUL EIGHT , STAR WARS: EPISODE VIII - THE LAST JEDI ) .
Γνωστό και ως THE RECALL: ABDUCTION ( VIRTUAL REALITY ) .
Παρέα 3 φίλων , o Rob , ο Brendan ( RJ Mitte - ο παραπληγικός γιος του Heisenberg στο BREAKING BAD που κοσμεί το εξώφυλλο του dvd δίπλα στον Snipes ) και ο Charlie ( Jedidiah Goodacre - THE 100 , TOMORROWLAND , MONSTER TRUCKS ) πάνε σε δασώδη περιοχή για σαββατοκύριακο την στιγμή που ξεκινάει εξωγήινη εισβολή συνοδευόμενη από μαζικό κύμα απαγωγών .
Σκοπός του ταξιδιού είναι να γ*μίσει για να ξεχαστεί από τον εδώ και έναν χρόνο χωρισμό του ο λιγομίλητος Charlie (τεχνικά δεν χώρισαν ποτέ , απλά η κοπέλα του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τον ίδιο οδηγό όπως αποκαλύπτεται στην συνέχεια) .
Μπύρες , στημένη γνωριμία με γκομενάκι και στιγμές χαλάρωσης για να επανέλθει στην κανονική του κατάσταση και να ξαναρχίσει να ζει . Ο καιρός της California είναι ηλιόλουστος και η σαββατοκύριακη αργία είναι ότι πρέπει για φυγή από το άγχος της καθημερινότητας .
Φυσικά το ακόμη μεγαλύτερο άγχος για επιβίωση δεν θα αργήσει να αντικαταστήσει τις τετριμμένες σωματικές ανάγκες που διαφεντεύουν την ψυχολογία του σύγχρονου πιθήκου , καθώς περίεργα καιρικά φαινόμενα προετοιμάζουν το κοινό για το μεγάλο κακό που έρχεται - που στην ουσία είναι μυστηριώδη κόκκινα φώτα , ψηφιακά εφέ που ξεπερνάνε το κατευθείαν-σε-dvd κατεστημένο και 2 ψηλοί ηθοποιοί που έχουν ντυθεί εξωγήινοι - μέχρι να βρεθεί ο κύριος πρωταγωνιστής Charlie ημίγυμνος φορώντας πάντα ένα σέξι τζην μέσα στο διαστημόπλοιο (τα μπλουζάκια δεν είναι ανθεκτικά σε εξωγήινα περιβάλλοντα) .
Ο Wesley Snipes ( THE EXPENDABLES 3 ) είναι ο διάσημος δευτερεύοντας χαρακτήρας/ανώνυμος λαθροκυνηγός του δάσους . Γνωρίζεται με την παρέα και τους μένει αξέχαστος για την κούνγκ-φου λαβή του , καθώς περνάει τον Brendan για φωτορεπόρτερ και τον ακινητοποιεί πριν τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα νεκρό ελάφι που έχει καλυμμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου του . Αργότερα αποκαλύπτεται η ταυτότητά του ως πρώην παρασημοφορεμένου στρατιωτικού/αστροναύτη που γνωρίζει για τους εξωγήινους και ετοιμάζει ένα πρώτο μέτωπο αντίστασης με δηλητηριώδη δόκανα μέσα στο δάσος αλα John Rambo από το Πρώτο Αίμα . Το 1995 οι εξωγήινοι τον είχαν απαγάγει με σκοπό να τον τροποποιήσουν γενετικά , προετοιμάζοντας το έδαφος για την επικείμενη μεγάλη απαγωγή του είδους για την επόμενη μαζική μετάλλαξη των ανθρώπων . Κρατάει ακόμα κακία στους διαπλανητικούς επιστήμονες και τους υποδέχεται ανάλογα .
Η υπόλοιπη παρέα επισκέπτεται το εξωγήινο σκάφος και επιστρέφει αλλαγμένη αφήνοντας ερωτηματικά για κάποια μελλοντική συνέχεια της ιστορίας σε μεγαλύτερη κλίμακα αλλά μάλλον με μικρότερο κόστος παραγωγής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.